folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hindistan Hakkında

Hindistan Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu seferki sorum Hindistan hakkında. Hindistan'da benim alanımla ilgili çok miktarda ve çok güzel stajlar var. 10-12 hafta gitmeyi düşünüyorum. Gidebileceğim şehirler Delhi, Haydarabad, Şandigar fln. Hindistan'da staj yapan veya gezen gören varsa yardımcı olabilir mi? 10-12 hafta kalacam içme suyu, konaklama imkanları fln ne durumda hiç bilmiyorum. 

Teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Çinde uzun süre kaldım.Ağır bir koku ve pis bir havası vardı.Orda hintli arkadaşlarım oldu.Oranın daha ağır olduğunu sölüyorlardı.Fuara giden türk arkadaşlar inanılmaz derecede tiksinmişler.pek güzel olacağını tahmin etmem.Ama git gör her yerin ayr güzelliği vardır

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

gitme :D iş yok orada 3 nesildir sokakta doğum ölen insanlar var ve inanılmaz pis diyorlar kuzenım gıttı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hint fakiri lafı boşa üretilmemiş 

zenginin çok zengin , fakirin çok fakir olduğuna en büyük örnek hindistandadır 

hatta o kadarki , bir düğünde ülke çapında altın fiyatları değişebiliyor.(en son su adada bir hint zengininin düğünü yapıldı 500 bin tl sadece içkiye gitmiş)

kuzenim hindistana gitmişti , bildiğiniz insanların yola ve sokağa zıctıgı bir yer , bazı elektroniklerin ucuz olduğunu söylemişti başka da bir olumlu yönü yokmuş.

bence başka bir ülke aramalısın hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Arkadaşların dediği gibi başka bir ülkeye bakmalısın hocam, özellikle avrupa ülkelerinden birini tercih edebilirsin. Hindistan gibi kötü demiyorum ama bakımsız bir ülkeyi tercih etmen yanlış olmuş, bunun haricinde hırsızlık, kapkaççılık falanda varsa tamam her türlü güvenliğini en üst seviyeye çıkaracaksın, temiz içecek su, yiyecek aramakla meşgul olacaksın biraz daha düşün karar vermede hızlı davranma..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

çok teşekkürler arkadaşlar zaten direk olarak düşünmüyorum da son ihtimal olarak aklımdaydı ama artık değil :) 1 hafta 10 gün gitmek için ideal gibi geliyor ama 2-2.5 ay biraz sıkıntı olacak gibi temiz içme suyu ve yemek konusu özellikle en büyük sorun. o yüzden vazgeçtim :) avrupaya fln da bikaç yere başvurdum oralardan cevap bekliyorum beklemedeyim artık bakacaz ...

Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 6