Hindistan‘Dan Alınan Script Ve Dolandırılma
-
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 sene önce 2 arkadaşım Hindistanlı Ndot isimli firmadan 1600 dolara bir clone script satın aldı.Anlaşmaya göre bu fiyata scriptte yapılıcak özel istekler doğrultusunda bazı modifikasyonlar, düzenlemeler vs. dahildi.Satın alınma esnasına kadar herşey yolunda gitti ancak arkadaşlara verilen yapım süreleri sürekli aşmaya başladı ancak geçte olsa yapılan işi beğendikleri için bir müddet seslerini çıkarmadılar.
Daha sonra işi iyice savsaklatmaya başladılar ve arkadaşlar isteklerinin tam olarak yapılmadığını, işin tesliminde sürekli bir zaman problemi olduğunu firmaya bildirdi ancak firma sürekli çeşitli bahanelerle konuyu geçiştirmeye çalıştı.
Sonrasında arkadaşlar tamamen olaydan vazgeçmek istediler çünkü yapılan iş ortadaydı hiç memnun kalmadılar ve ücretlerini iade etmelerini istediler, paypaldan şikayette vs. bulundular. Firma görevlileri yaklaşık 1 senedir bu para yüzünden irtibattalar ama hala 1 kuruş para alamadılar en son firma ödedikleri ücretin yarısını, 800 doları geri ödemeyi kabul etti bizim çocuklarda bunu kabul etti ama bu herifler yine ne yaptı ne etti hep bahanelerle ödemeyi yapmadılar.
Yapılabilicek işlem nedir? Uluslararası platformda bunun hukuki bir yaptırımı yokmudur? Bütün konuşmalar, mailler ve skype yazışmalarının kayıtları mevcut.
Sizede nacizhane tavsiye aman diyim www.ndot.in adresinden herhangi birşey almayın, yoksa süründürürler..
-
nacizane tavsiyem bi GURU'ya danışın derim belki çözüm bulunur.

-
Onların Guru'sunu ben :S Forumda hintçe bilen arkadaş bulurmuyuz dersiniz? Varmı kimse? :)
-
Ozden bunu yazdı
Onların Guru'sunu ben :S Forumda hintçe bilen arkadaş bulurmuyuz dersiniz? Varmı kimse? :)
buyur hocam; http://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT#hi/tr/
-
hintlilerin cogu ıngılızce bılır yahu hele teknolojı alanındaysa
-
Hepsi çok iyi biliyorda işlerine gelmeyince bilmeze yatıyorlar.. Bu konu hakkında fikri düşüncesi olan kimse yokmu?
-
sitenin sağ alt kısmında online chat gibi bişi vardı tıkladım.
isism ve mail saaldım karşıma biri çıktı.
hello dedim
hi dedi..
zaten canım sıkkındı saydırıyorum...
2:00 am Hello kgjdfhg. How may I help you?
4:37 pm hello
4:39 pm hi
-
bu nedemek şimdi..
i din get you dedi bana.
-
Çakallara bizim çocuklar canlı destekten aylardır yazıyor cevap vermiyorlar başkası yazınca anında cevap veriyorlar