Hintlilerin Başa Uyguladığı Masajlar
-
Hintlilerin 1000 yıldır uyguladığı başa yapılan masajları öğreten videolar.
fileserve.com/file/hVjspUX/1g_Indian_Massage.part1.rar
fileserve.com/file/p2xdVNN/1g_Indian_Massage.part2.rar
alternatiffilesonic.com/file/52291087/1g_Indian_Massage.part1.rar
filesonic.com/file/52290173/1g_Indian_Massage.part2.rar -
rekcah_maynaq bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş izledin mi ne benim başım her gün ağrıyor korkudan doktorada gidemiyorum.! İşe yarar bişey warsa indirip izleyeyim.
-----------------------------saçmalama hoca git doktora
muhtemelen birşey yoktur fakat varsa erken teşhis ile hayatını kurtarırsın
-
Kardeş izledin mi ne benim başım her gün ağrıyor korkudan doktorada gidemiyorum.! İşe yarar bişey warsa indirip izleyeyim.
-----------------------------Kuzenim her gün başının ağrıdığını söylerdi ve bizde doktora gitmesini söylerdik. Başında ur tespit edilmiş, ameliyatla zor kurtuldu. Size derhal doktora gitmenizi tavsiye ederim.
-
baş derken şimdi hocam yanlış anlamayalım.
başı?
kafa?
beyin filan -
kroo bunu yazdı:
baş derken şimdi hocam yanlış anlamayalım.
başı?
kafa?
beyin filan
-----------------------------Sevdiklerinizin başına güvenle uygulayabileceğiniz basit masaj teknikleri.
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------Kuzenim her gün başının ağrıdığını söylerdi ve bizde doktora gitmesini söylerdik. Başında ur tespit edilmiş, ameliyatla zor kurtuldu. Size derhal doktora gitmenizi tavsiye ederim.
-----------------------------bende zaman zaman baş agrısı cekiyorum gozlerimle alakalı fiye tahmin ediyorum ben doktora gittim film cektirdim 4 ay oldu daha gidip sonucları alcam :))) inş yoktur oyle bisey bizde