Hipnoterapi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

selamün aleyküm hocalar.

bi arkadaşım sigarayı bırakmak için hipnoterapi yöntemine başvuracağını söyledi. internetten araştırdığım kadarıyla olayın temeli hipnoza dayanıyor. yani hipnoz ile insandaki bazı sıkıntıları gideren bi yöntemmiş ancak netteki yorumlara baktığımda, hem pahalı bir tedavi yöntem olduğu, yani seans başına 150-300 TL arası fiyat olduğu ve en az 5-6 seans devamlılık istediği, hem de bazen hiçbir işe yaramadığı hususunda yazılar gördüm. aranızda bu yöntemle tedavi gören, konuyla ilgili bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirebilirse sevinirim.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Bir ara zayıflamak isteyenlere sırtına beyaz önlük geçirenler akupunktur yapıyordu. Noldu o piyasa. Olacağı o.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

trance diye bi film vardı ondan çok etkilenmiştim bi baksana ona hocam

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

trance diye bi film vardı ondan çok etkilenmiştim bi baksana ona hocam

hocam film sonuçta, ne kadar doğru orda gösterilenler bilmiyorum. ama bu yöntem uzun zamandır kullanılıyormuş, araştırdığım kadarıyla bu şekilde bilgi edindim. ancak tecrübe eden varsa ne şekilde olduğuna dair net bilgiler lazım şu an?

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

sigarayi birakir puroya baslar artik..

hipnozla mipnoz para harcamak niye? . irade denilen bedava illuzyona sahipken hea

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam herkesin iradesi çok kuvvetli olmayabiliyor

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 749 Toplam Mesaj: 6