Hipnoz Yapmayı Öğrenin, Gözleriniz Kapalıyken Görün, Kağıt Hileleri
-
Hizpnoz yapmayı Öğrenin, Gözleriniz Kapalıyken Görün+Kağıt hileleri+2.5mb+Resimli(İngilizce)....
http://rapidshare.com/files/3198589/hileler.rar -
türkçe var mı hacı? ne yapam bunu
-
dayı ing. nası çözecez yaw türkçe si yok muydu
-
ben englizce biliom:D bakalım yapabilcez mi:D içinden bi döt deliği çıkmasında:)
-
bende yd ciyim bende biliorum ing. :D bakalım neymiş :D yapabilcesmi :D sanmıorm ama maksat uurasmak :D
-
yapabilirseniz söyleyin şimdi boşuna okutturmayın ingilizce metin :D
-
Yaa bu işler kitapla falan olmuyor ben kaç senemi verdim ama uygulama olmadan olmaz. Bu işi öğrenirken çok kitapta okudum ama kitapta yazan malzemeleri bulması ya zordur yada uygulamalı olarak biri göstermeden bunu öğrenmek imkansız gibi bişidir. Ayrıca bu kaynak ingilizce yinede paylaşımların çok güsel ve kaliteli hepsi için teşekkürler..!
-
güzel paylaşım :) ama arkadaşında dediği gibi kitaplardan falan öğrenilmiyor :S işi iyi bilen bir doktora gitmek lazım :)
-
herkezin ortak düşüncesi kitapla olcak iş değil... :) siz kaşındınız;
varsa işi bilen kamerayla çeksin paylaşsın çok daşhag, gımıl gımıl olur valla müridler bide tbtden olursa aboowww... -
turuncu bunu yazdı:
-----------------------------herkezin ortak düşüncesi kitapla olcak iş değil... :) siz kaşındınız;
varsa işi bilen kamerayla çeksin paylaşsın çok daşhag, gımıl gımıl olur valla müridler bide tbtden olursa aboowww...
-----------------------------
yok abi kitapla zor olur. Kitaba kastıracağına gidecen adam akkılı bir hipnoz bilen doktora güzelce yapacak hipnozu :)
Toplam Hit: 5622 Toplam Mesaj: 10