Hiren Boot Cd'den Xp Nasıl Kurulur?Videolu Yardım İsteği
-
s.a arkadaşlar 1 seneyi geçti kasayı formatlamayalı,geçen gün bilgisayarcı arkadaştan xp image istemiştim,eve gelip cd yi takınca bu çıktı
buradan bir türlü normal xp kurulumuna geçemedim,videodan yararlanıp nasıl xp kurulumunu başlatırız?
-
Hocam mobilden videoyu izleyemiyorum. Hiren boot taki xp sürücü üzerinden çalışıyor diye biliyorum. Bilgisayarı aç kullan kapat mantığı. Tabi bir yıldır falan bu işlerle uğraşmıyorum değişmiş te olabilir.
-
arkadaşın sana xp imajı vermemiş.
hiren cd'si vermiş. onun içinde minixp var , sen dağ demissin o bayır anlamış.
-
imlegend bunu yazdı
Hocam mobilden videoyu izleyemiyorum. Hiren boot taki xp sürücü üzerinden çalışıyor diye biliyorum. Bilgisayarı aç kullan kapat mantığı. Tabi bir yıldır falan bu işlerle uğraşmıyorum değişmiş te olabilir.
müdür bende daha önceleri hep bildiğin xp boot cdleri ile format atıyordum ilk defa böyle bi durumla karşılaştım bir türlü xp kurulumuna geçmedi makina
-
BarisYigit bunu yazdı
üstad mal mı buu herif ya napim ki ben hiren cd sini hey allahım ya dün akşamdan beri bunla uğraşıyorum ordaki tüm seçeneklerle pcyi yeniden başlatıyorum kuruluma geçmiyordu ımage olmadığından geçmiyormuş demek :D
peki bi işe yaramaz mı müdür bu cd?
-
kabadayi09 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
üstad mal mı buu herif ya napim ki ben hiren cd sini hey allahım ya dün akşamdan beri bunla uğraşıyorum ordaki tüm seçeneklerle pcyi yeniden başlatıyorum kuruluma geçmiyordu ımage olmadığından geçmiyormuş demek :D
yarar , veri kurtarma , bad sector onarma , llf ne biliyim live işletim sistemi vs. bir çok şey var içinde :D zaten genelde bilgisayarcılar filan çok kullanırlar :D
verdiğim iso'yu çekip cd ye kurabilirsin.
-
BarisYigit bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
yarar , veri kurtarma , bad sector onarma , llf ne biliyim live işletim sistemi vs. bir çok şey var içinde :D zaten genelde bilgisayarcılar filan çok kullanırlar :D
verdiğim iso'yu çekip cd ye kurabilirsin.
çekiyorum hocam zaten,bu arada katılımsız mı hocam bu kurarken ve ya 90 gün sonra filan serial ister mi ?
-