Hırsız Alarm Sistemi (İzmir)
-
Müridler selam,
Eve hırsız alarm sistemi taktırmak istiyorum. İzmir'de tanıdık işten anlayan var mıdır bildiğiniz. Marka olarak Paradox düşünüyorum.
İstediğim parçalar;
MG5000 (Kutu ve K10 keypad dahil)
DCTXP2 (2 adet)
NV35MR (1 adet)
MC-21CW (3 adet)
PS-128H (1 adet)
-
muammer
05376361724
benden çok selam söyle yardımcı olur.
sinek hüseyin dersin
-
hocam bulabilirsen compact öneririm Electronic Line 'ın.
kablosuzları çok başarılı.
-
sana tavsiyem dsc taktırman kablosuz sistemlerden uzak dur başın ağrır pil bitti ıvır zıvır
aman elektrikçilere taktırma montajı yaptırıcağın firma en az 3-4 yıllık olsun vede montajı yapan vatandaşa kaypad üstündeki tüm ışıkların ne anlama geldiğini sor şey mey ıımm mımm derse geçmiş olsun :D
Birde bastıra bastıra alarm panelindeki akünün ve siren deki akünün kaç yıl garantiliğini olduğunu sor sirenin dsc marka siren olmasında ısrarcı ol yeni model sirenler aküsüz pilli ve plastik
dsc ler akülü ve plastik kasanın altında metal kasa var sabotaja karşı daha dayanıklı
yeni sirenlerde pil 2 yıl sonra şarj tutmayınca değişmesi bulması sıkıntı eski modelde 12v 1.3a akü heryerde kolay bulunur
not :adamlar kıvırırsa fiyat farkı vs diye eski ve yeni sirenlerin fiyatları aynı
ben özellikle wsitech marka sistem satıyorum ama en sorunsuzu dsc -
@amele_2
Teşekkür ederim mürid kardeşim.
@mavitutku
EL markasını ilk kez duydum. Türkiye'de distribitörü olmadığı için tercih etmem, yedek parça sıkıntısı ve servis işleri sıkıntı olabilir.
@volkan
Hocam dedektör çeşitliliği için Paradox kurmayı planlıyorum (NV35, NVR780). Evde görüntü, estetik durumlarından dolayı kablosuz kuracağım. Zaten keypad' de pil uyarısı veriyor tüm ürünler. Kaldı ki 2-3 yılda bir kez pil değişimi olacak. Alarmı taktıracağım kişi tabiki işi bilen birisi olacak diğer türlü bende takabilirim. 2 günde de programlamayı çözerim. Bütün bayiler 2 yıl servis veririz diyor henüz 3-4 diyen duymadım. Montaj ve devreye alma fiyatları 200-750 TL arasında seyir ediyor İzmir'de. Akü konusuna gelince araştırmamı yaptım Yuasa 12 v 7 ah iki adet akü koyacağım. Kullanacağım PS-128H sireninde plastik altında metal koruma mevcut sabotaj için. Siren için 1.3 ah değil 7 ah akü kullanacağım. Wisetech markanında fena olmadığını söylüyorlar ancak pil sıkıntısı ve antenli görünüm can sıkıyor açıkçası.
-