Hırsızlık
-
Maymuncuk nedir gibi bi araştırma yaptım az once, ama bi dunya saçma salak,
işe yaramaz dokuman cıktı karşıma...
Maymuncuk kullanabılen ve uretebılen bir murid var mı aramızda ?
Ayrıca hırsız camiasında alarmları susturması ıcın cıddı meblalarda para odenen elektronikçiler
oldugunu duydum... Bu olay dogru mudur ?
Eger dogru ıse bu adamları nerde bulur kendımı nasıl kanıtlarım ?
Vs... Vs...
Hırsızlık camiası ıle ilgili bilgisi olan ve bızı aydınlatabılecek kimse var mı ?
Not: Konunun geyiğe vurulmamasını rica ediyorum...
-
Sunnetçi abey herşeyi anlatmış zaten. Kendine kanıtlama konusuna gelinirse biraz nam salman gerek yada bir arkadaşıının bu işlerde olmadı gerek ki sende bu işlere kestirmeden giresin.
Hırsızlık için arkadaş bana teklif etti dedi hatta sen sadece gözcü ol yok dedim.Eroin,esrar işi için çağırdı kabul edecektimki Dedi benim İstanbula gitme iptal oldu arkadaşlar yakalandı :D yani giremedim:D
Ama dediğim gibi zor değil kendi çapında işler yaparsın taaki seni tanımaya başlayıncaya kadar
-
türkiye sizin gibiler yüzünden bu halde adanada arasıra geyigine yaparlarmış gereksiz insanlar yarın öbürgün sizin kardeşinizin başına gelse ah ah akıllanın
-
abi millete hırsızlık yapmayımı öğretiyosunuz yha.ayıptır yazıktır.bide bunu öğretenler cıkıp hırsızlara küfür ederler.bunlarla uğraşmaktansa gidip iki rekat namaz kılın be !
-
irongeektemi nerde kilit açmayı gösteriyordu adam.dükkan kiliti varya onu iki semir gibi işeyle bulamam büyük ihtimalle unuttum nerde olduğunu :D ama arayayım.Bende çok merak ediyorum.
Maymuncuk dediğimiz olay sanıyorum dişleri açılmamış anahtar.
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------
KYolbulucu arkadasim , Milletin film , mp3 , isletim sistemi download linki verdigi konulara da git aynisini yaz , onlar daha buyuk hirsizlik kanimca . sanki hayatinda hic mp3 indirmemis herseyi yasal ypan bi insansin da gelip bize ogretmeye calisiyorsun
-----------------------------benim işletim sistemim orjinal.dinlediğim müzikler orjinal kullandığım yazılımla orjinal.ara bsa yı şikayet et gelsinler.
http://www.bsa.org/turkey/