Hırsızlıkta Son Nokta :D
-
arkadaşlar dün haberlerde izledim koptum adamlar sincapların kış için ağaç kovugunda biriktirdikleri cevizleri çalmışlar yav .. :D
-
way a.q
-
oha :D türkiyede mi lan:D
-
Buda bir şey mi adamlar, sakat arabasındaki kötürüm ve kör adamı dövüp cebindeki parayı alıyorlar, sincapın a... bile korlar :)
-
bide soruyosun trmi diye başka neresi olacakkki :D
-
olaya bak la millet iyice şaşırdı... bunu duyunca aklıma bi olay geldi.. bizim muhitte önceden hasan-mesut diye 2
veled-i zina kardeş vardı.. ankaralılar bilirler şu tepesi turuncu sacdan otobüs durakları vardı.. onu söküp hurdacıya
satmışlardı... hiç unutmam ki o zaman daha 15 yaşlarında felanlardı şimdi kim bilir ne olmuşlardır...
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------olaya bak la millet iyice şaşırdı... bunu duyunca aklıma bi olay geldi.. bizim muhitte önceden hasan-mesut diye 2
veled-i zina kardeş vardı.. ankaralılar bilirler şu tepesi turuncu sacdan otobüs durakları vardı.. onu söküp hurdacıya
satmışlardı... hiç unutmam ki o zaman daha 15 yaşlarında felanlardı şimdi kim bilir ne olmuşlardır...
-----------------------------
ben biliyom.hatta Polatlı'daki durakları her hafta yeniliyolar.abartmıyom.
-
way aq..üstün yetenekli ayılar :)
-
yürürkene donumuzuda çalar bunlar
-
oha bea bende hiç bu kadarını duymamıştım iyi sincabı z*kmemişler :D
-
bulutbey bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------olaya bak la millet iyice şaşırdı... bunu duyunca aklıma bi olay geldi.. bizim muhitte önceden hasan-mesut diye 2
ben biliyom.hatta Polatlı'daki durakları her hafta yeniliyolar.abartmıyom.
:D hatta yol tabelalarını söküp satıyolar az paraya satıyolar ama maliyeti çok yüksek o tabelaların :(
-----------------------------az paraya satıyolar ama sürümden kazanıyolar :P