Hit Çoğaltma ?
-
beyeler bi blog açmayı düşünüyorum. yada elimdeki blogu kullanabilirim. ama bunda hit çoğaltmadaki tek bilgim meta tagları başkada bişi bilmiyorum hit arttırmada :)) bu backlink yada link takası nasıl oluyo ve yapmamda yardımcı olabilecek murid(e)ler varmıdır ?
-
ErotikPandanın seo dökümanları vardı onlara bakarak başlamanı öneririm bu konuda aydınlanmaya
-
saqeslanger bunu yazdı
ErotikPandanın seo dökümanları vardı onlara bakarak başlamanı öneririm bu konuda aydınlanmaya
saol hocam bi göz atıcam :)
-
blog ne uzerine ona gore bir seyler onerebilirim.
-
rakkoc bunu yazdı
blog ne uzerine ona gore bir seyler onerebilirim.
hocam her türlü teknolojik gelişme üzerine ama yaklaşık 1.5 aydır paylaşım yapmıyorum böyle bi şans bulursam yeniden aktif olucam
-
hitmotoru.net 'e bak istersen o zaman. siteden kredi kazanip kendi siteni ekliyorsun iyi hit geliyor.
-
rakkoc bunu yazdı
hitmotoru.net 'e bak istersen o zaman. siteden kredi kazanip kendi siteni ekliyorsun iyi hit geliyor.
bakıcam hocam saolasın
-
Haci saglikli hit yapmak istiyorsan bak soylenilen herseyi unut tek yapman gereken orjinal,ortalama 300 kelime olan icerik girmek hergun.
-
u235 bunu yazdı
Haci saglikli hit yapmak istiyorsan bak soylenilen herseyi unut tek yapman gereken orjinal,ortalama 300 kelime olan icerik girmek hergun.
hocam tamam orjinali anladımda bu ortalama 300 kelime neyin nesi ?
-
MiaD06 bunu yazdıu235 bunu yazdı
google'in kelime siniri oldugundan bahsediyor herkes. arkadasta onu soylemis. en az 300 kelime olsun her bi makalende.
SysTeMeRRoR tarafından 30/Eyl/12 06:25 tarihinde düzenlenmiştir -
SysTeMeRRoR bunu yazdıMiaD06 bunu yazdıu235 bunu yazdı
google'in kelime siniri oldugundan bahsediyor herkes. arkadasta onu soylemis. en az 300 kelime olsun her bi makalende.
saol hocam :)