Hit İçin Neler Yapılmalı ?
-
s.a kızan olabilir ama daha once verildi ise bile k.bakmayın olsun yinede forumda 1 adet daha olsun sorularım var hem merak eden arkadaslarda bilgilenir
tahribat.com gibi hiti yüksek yada her hangibi bir forum sitesi için hiti yüksek forum nasıl yapılabilir yane benim forum var 1 ay oldu acalı kendm kodladım ama 10 spr aktif uey var oda süper sayılmaz diceksiniz zor ama herfiler forumu kuryo 1 haftada dünyanın üyesini toplayım bir sürü konu actırıyo ?
siteye seo yapmadım ama sitemap.xml kullanıyorm sitenin yükseklerde cıkmasını bir engel olurmu ?
Bu tür konuda bilgililer yazarsa iyi olur şimdiden teşekkurler
-
forumun konusu ney bide seo olmadan iyi bi yerlere gelemezsin
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
forumun konusu ney seo olmadan bi yerlere gelemezsin
-----------------------------seo mutlaka olmalı. özgün içerikler olmalı. link değişimi olmalı..
-
şimdi 1 forumun konusu programlama ve özgür paylasım belirli olcude küfür serbest warez izni var anlıcanız forumun konusu tahribat gibi
tahribatnın seosu yok ama hitin mına kiii nasıl oluosa ama aspde seo bilmiyom bi araştırayım kodlayayom
link değişimi derken ?
-
Hocam TBT kaç yıllık site bide kodlamasıda kendine ait.Bir kere forum işi zordur.Maillist bulup çalışır Maillist programıyla reklam atman lazım.Link değişimi yani arkadaşlarının sitesi filan varsa Bağlantılar'a filan link vermen lazım.Yada hiti yüksek sitelere banner ile reklam vermen lazım.Bunun dışında forum konuları c+p yapılmaması lazım kendinizin bişeyler yapması lazım.Piyasada bu kadar forum varken iş yapmanız zor açıkçası..
-
la olm tbt 10 yıllık site gogılda çıkmasa bilem hitinde pek değişiklik olmz diğer 1haftalık forumlarda o kdar user ve konu olmasının
sebebi hepsi bot felan admin kendisi yapıor :W
-
pr değerin yüksek olması gerekir. pr4 ten aşağısını kabul etmiyoruz hocam :).. bunu içinde pr değeri yüksek sitelerle link değişimi yapman gerekli.. google nin sevdiği tarzda meta tag sitesi değil gerçekten kendinize ait yazılar içeren site içeriği hazırlaman gerekir.
tabi bunların olabilmesi için zaman gerekli.. ama hızlı bi şekilde pr 4 ü şimdilik görüp google aramalarında ön sıralarda çıkmak istersen pagerank (Pr) si yüksek olan sitelerle link değişimi yapmanda çok fayda göreceksin.. tabi bunuda şu mantıkla yap .. örneğin pageran 5 olan birtane siteden senin sitenin linki geliyorsa 10 tane pagerankı 4 olan siteden gelmesinden daha iyidir. o mantıkla yap link değişimlerini. umarım anlatabilmişimdir kardeş... -
hocam istiyosan link değişimi yapalım?
-
Forum işi bitti artık onu iyi biliyorum.Forumla hit yapmanın tek yolu SEO ,seo olmazsa 100 200 hite mahkumsun
-
Şuan genel forum olayı kesinlikle bitti.. Forumlar sadece mesela nasıl hit alırsın bi forum sitesiyle.. bir şey geliştirirsin.. onun ıcın bi tane teknik destek forumu olusturursun.. yani topluluk.. onun dısında yeterınce forum war.. bak bu yazdıgımı da sana forumla ulastırıorum.. forum var yani.. forumu geç.. kısısel blog türü bişe olabilir.. kendım kodlucam diye de zorlamana gerek yok. herşeyi sımdı yapma.. ileriye de birşeyler sakla. hazır scriptlerden yararlan derim.