Hit Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bugün bir webmaster sitesinde denk geldiğim hit sitesini sorucam. Site adresi http://onlinehit.midyo.net/ bu arkadaşlar.

Hit sitelerinin mantığını az çok bilirsiniz, siz sayfa gezdikçe hesabınızda kredi birikiyor daha sonra sizin sayfanız gezildikçe o krediler kullanılıyor.

Bu siteye üye oldum ve 15-20 günlük windows 8 blogumu kayıt ettim. Sitede adsense kullanıyorum. Asıl sormak istediğimde bu, iyi güzel hit geliyor da sizce adsense bannlanma riski nedir. Veya bu tür sitelerden bannlanan var mı? 

Not: Konu hakkında bilgisi olmayanlar lütfen yorum yapmasın, adam akıllı tartışalım şu konuyu. 

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

öyle hite adsense banı çakıyor diye biliyorum hacı

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

sayfa to oranını etkilediginden dolayı adsense yayıncı kurallarına aykırıdır  banlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

adsense hesabının sonu iyi değil :} Sayfa To düşecek ardından 1-2 gün çalıştırmayacaksın Sayfa To yükselicek ardından aman sıktı bu program beni diyeceksin hiç açmayacaksın Sayfa To şişecek iyice. Bunun dışında Google kullanıcı davranışına bakar düşünsene 100 kullanıcı standart bi zaman sonra yani 3 saatte bir senin siteye gelip 1 dakika takılıcak ardından çıkıcak sanki randevu vermişsin gibi bi 3 saat sonra yine gelip 1 dk takılıcak sence Google bunu yer mi ? Önce Adsense hesabından olacaksın ardından çıkman gereken Google sıralamasında düşüşe geçeceksin sen yılmadan o programı çalıştırmaya ve BlackHat ir kaç işlem daha yapmaya devam edeceksin sonucunda Sandbox' ta iyi eğlenceler dileyecek Google sana... Bırak ne geliyorsa organik gelsin siten açıldıktan 2 ay sonra bi backlink çalışması yaptır. Ardından 1 ay sonrada link whell yöntemini KENDİN yap. Başkasına link whell yaptırma kaçar ayarı sonra verir odunu google.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 813 Toplam Mesaj: 4