folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hitachi 500 GB Desktar Firmware Yazılımı Lazım

Hitachi 500 GB Desktar Firmware Yazılımı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Cuma gecesi HDD nin motorunda ansızın arıza çıktı.İçinde de çok önemli datalar var.3 gün oldu uğraşıyoruz.En sonunda HDD ye yazılım atıp hdd nin kendi biosuna bakacaklardı.O kadar tefarruat anlattılarki hepsi tam olarak aklımda değil.Fakat kesin söyledikleri bir şey var ki bu HDD nin firmware yazılımını bulamadıkları.Bu harddiskin firmware yazılımını nasıl bulabilirim.

veyahut başka bir soru.HDD'nin motoru dönmüyor.Bu probleme karşın dataları nasıl kurtarabiliriz?Böyle bir ihtimal var mı?

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek
    walla sorunu tam olarak anlamadım ama eğer hdd nin motorda yada okuma kafalarında sorun varsa firmware la pek bi çözüm olacağını sanmıyorum. fakat sorun kartta da olabilir. aynı marka model bi hdd bulursan kartı değiştirirsin eğer sorun karttaysa düzelir.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Harddiskin sadece plakaları sağlam olsun veriler yine kurtarılır. Aynı diskten bulup plakayı sökerek sağlam olan diskte takıyorlar. Bu işlem tabi bilgisayarcı işi değil. Veri kurtarma firmaları yapıyor. Bilgiler çok önemliyse paraya kıyıp kurtarabilirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bende Seagate marka hdd vardi. Icinde cocugun iki yillik resimleri ve videolari ile yaklasik 1.5 yillik is maillerim vardi. Seagate firmasina gonderdim, okuma yazma kafalari olmus dediler veri kurtarma toplam 6800 dolar istediler. Bence haci, icinde onemli verilerin varsa kesinlikle birdaha elektrik verme. Veri kurma sirketlerine gonder. Biraz pahali ama sonucta butun verilerini okuyorlar.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    valla hacılar anlamadım gitti 3 gün içinde o kadar firmaya götürdük kesin bi çözüm bulamadılar.Bildiğiniz istanbulda bu işi sağlam yapan firmalar var mı peki?

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 5