folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hitachi Marka Bozuk Yada Saglam HDD Alınık?

Hitachi Marka Bozuk Yada Saglam HDD Alınık?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

s.a arkadaslar

elinizdeki hitachi hddlere talibim hitachi hdd em bozuldu

anakarti yandi anakartin fotografini ve hddnin on yuzunu cektim ,

bu hddnin aynı bılgılerıne sahıp yada bılgılere cok yakın hddlerınızı alıcam 

icindeki veriler benim icin cok onemli elinde ayni anakarti hdd si bulunan saglam yada bozuk tabi anakarti hersekilde saglam olmali hddlerinizi alirim.

konudan yada PM den ulasın lutfen.

http://imageshack.com/a/img538/4625/XHwiIj.jpg

http://imageshack.com/a/img673/3163/4Z9USo.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocam daha önce bu konuyu açmışmıydın yoksa şu dejavu muhabbetinden mi oldu bana da :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hocam daha önce bu konuyu açmışmıydın yoksa şu dejavu muhabbetinden mi oldu bana da :)

caktırmaaaa konuda duzenle cıkmıyor foto eksıktı bende yenı acım dedım bısı derlerse eskısını sıldırcem ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

mecidiyeköyde dereboyu caddesinde bu işten iyi anlayan bi firma vardı daha dogrusu bi dayı vardı istersen sen ona bir sor babacan bilgisayarın 100 metre asagısında kalıo bu sekilde anakartını değşitircem felan dionda elinde patlamasın hdd sonra daha fazla ugrasıp durursun...

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    the_behulder bunu yazdı

mecidiyeköyde dereboyu caddesinde bu işten iyi anlayan bi firma vardı daha dogrusu bi dayı vardı istersen sen ona bir sor babacan bilgisayarın 100 metre asagısında kalıo bu sekilde anakartını değşitircem felan dionda elinde patlamasın hdd sonra daha fazla ugrasıp durursun...

hocam kastamonuda okuyorum zaman olsa gıderdımde sımdı malesef bole bı deneyeyım dıyorum bozmam heralde 3-5 vıda sokup anakart degıstırcem sonucta yaptım bı kac kez bısı olmadı cok sukur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    the_behulder bunu yazdı

hocam kastamonuda okuyorum zaman olsa gıderdımde sımdı malesef bole bı deneyeyım dıyorum bozmam heralde 3-5 vıda sokup anakart degıstırcem sonucta yaptım bı kac kez bısı olmadı cok sukur.

sadece anakartı söküceksen bi sey olmaz içini açmadıgın sürece sıkıntı olmaz ben tamamen diski alıcaksın sandım onun içinde havasız ortam gerekio vakumlu bildigim kadarı ile abi anakart bozuksa git bi  tv ustasına işinden anlayan götür diecmde kastamanuda öğle eleman var mı problem o neyse sahibindene felanda bak google a bozuk hdd anakartları felan diye arat halledersin umarım

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Hocam kızma söylemezsem çatlarım diye araya sıkıştırıvereyim dedim :d bu markayı ne zaman duysam aklıma bu alet geliyor amk :d asdasd

nqd9Wxf.jpg%20%28500×500%29

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Harddiskin çalışmıyosa kartın yandığınımı düşünüyosun

Ayriyetten kartta ben bişey göremedim sorun sadece kartta olmayabilir

Dediğin gibi kart yandı ise kafaya motorada zarar vermiş olabilir 

Tavsiyem polemiğe girme profesyonel bi firma ile görüş madem içindekiler bu kadar önemli

Ankarada verikurtarma.com var istanbulda arkadaş bilgisayar var bunlardan birisiyle görüş ve işini öyle çöz kardeşim

Kart değiştirmeyle sonuca ulaşamazsın

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam veri kurtarma firmaları iyi para isterler sağlam elektronikçi bul onlara çözdür bende 2 tane hdd i salağın birinin yüzünden yakmıştım sonra sağlam bir elektronikçi çözdü motor sürücüleri yanmış filan bir şeyler demişti

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

tesekkurler arkadaslar verdiginiz bilgiler icin ama bi elektrikci fikri kafama yatti bi arastirayim en iyisi ben kastamonuyu hdd olanda yazssin alirim sorun degil her alternatifi degerlendirmem gerek.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

son up olsun

Toplam Hit: 1044 Toplam Mesaj: 11