Hitler Ve YGS Yorumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakMakar
    BurakMakar's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=193645480672117

Arkadaşlar video hoşuma gittiği için paylaşıyorum film'in gerçeğini izliyen varsa , ismini söyleyebilirmi.. İzlemek istiyorum da :)

Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Şu filmin sahnesini orospu yaptılar zaten her türlü geyikte kendine göre editliyor altyazıları biri.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Der Untergang - Downfall - Çöküş

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

BurakMakar bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.facebook.com/video/video.php?v=193645480672117

Arkadaşlar video hoşuma gittiği için paylaşıyorum film'in gerçeğini izliyen varsa , ismini söyleyebilirmi.. İzlemek istiyorum da :)

Teşekkürler.

ÇÖKÜŞ.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    guzel filmdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Şu filmin sahnesini orospu yaptılar zaten her türlü geyikte kendine göre editliyor altyazıları biri.

http://knowyourmeme.com/memes/downfall-hitler-reacts

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=xoMgnJDXd3k&feature=related

Al sana YGS protestosu.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

Karısı akp vekili diye bu da ya*şadıkça ya*şadı. Bir tane çizdiğinde de zeka pırıltısı olsa.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
Toplam Hit: 1257 Toplam Mesaj: 9