folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hitman Absolution Serial

Hitman Absolution Serial

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kardeşim indirmiş ama serial filan bulamadım elinde olan varmı ??  bi ekran cıkıyo aktivasyon kodu gir diyor telefon secenkleri filan var :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

skidrow veya baska bir grup henüz saglıklı bir crack cıkarmamıs olabilir ya da crack'ı dogru yapmamıs olabilirsiniz.

2 gün sonra avrupada satısa cıkacak oyun, birkac gün daha beklemek gerekebilir saglam bir crack icin.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

valla kuruluma geçerken serial istiyor yani ilk başta . skidrow yapmış sanırım ama bulamadım :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Oyun daha satışa sunulmadı doğal olarak da daha crack yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 4