Hitman Blood & Money (Sorun) !!!
-
Arkadaşlar s.a.
Şimdi ben hitman blood & money i aldım- yükledim çalıştırdım ancak sorun şu cok kasıo. bütün grafik ayarlarını aşşa çektim hala kasıo a.g oyunu :@ Bi çözüm yolu gösterin ya!!
PC Özellikleri:
P4 3.0 H.T işlemci
1 Gb ddr 400 ram
256 mb gforce fx5500 ekran kartı (biraz dandik farkındayım)
120 gb sata hdd
bunlar yeter heralde
lütfen bi çözüm yolu arkadaşlar!!!! -
bi el atın müridler şu işe ya!
-
:)) Benim pc nin özelliklerini yazsam gülersiniz.. iyiymiş güzel pc
Oyun ağır sanırım,o yüzden kasıyordur, bellek almayı dene, bazı programlar var hdd deki boş alanı ram e ekleyebiliyorsun,bir nevi sanal bellek... -
aga saolasın yardımın için.Peki böyle bi programı bilen warsa link verebilirmni?
-
edit..
-
O programlar çok fazla birşeyi değiştirmiyor..Hele senin pc de çok fazla birşeyi değiştireceğini de düşünmüyorum..
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.31.html Mesela Ekran kartının driverini güncelleyebilirsin.İşte bu son sürümün +%10 performans sağladığını okudum.Ayrıca akran kartı çok ta dandik değil iş yapar yani..Anakartının üretici firmasının sitesine girerek Sürücüsünü de güncelleyebilirsin..
DirectX eski olabilir(oyun esnasında yüklenmiştir büyük ihtimal)
Birde o oyunun grafiklerini ekran kartının desteklemesi lazım..Bu durumda çözünürlk falan düşüreceksin artık çaresiz..Birdee oyunun update seçeneği varsa veya yeni yaması çıktıysa onu indirebilirsin..Age Of EmpiresIII bayağı kasıyordu oyunu güncelledim şimdi akıyor ekran resmen..
Aklıma gelenler bunlar..Haydi kolay gelsin.. -
directx de sorun yok onu yükledim driverlarda güncel ama bi bakayım saol
-
Valla kardeş senin pc dandikse biz öldük :D
-
aga sinir etti ya. Kasıp duruo artık pc den şüpheleniom
Toplam Hit: 936 Toplam Mesaj: 9