Hitman Oyuncak Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

tam kastım oyuncak değil aslında aksiyon figür oalrak geçiyor.

şimdi ben assasin creed star wars filan aldığım oldu

hitman almak istiyorum ykaın zamanda arkdaşımın doğum günününe.

bu yüzden yurt dışındaki siteleri tercih etmiyorum.

tr dekilere baktığımdada stokta yok 

olanlarda 300 liralık dev modeller.

ben belki kaçırmışmışımdır bu işin koleksiyonu ile ilgilenenler filan kıyıda köşede kalmış site ismi filan verebilen olur belki diye yazayım dedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam dev model dediklerin 30cm öncelikle ve lisanlı ürünlere baktıysan bu fiyat aralığında olmaları normal.Yurtdışından çakma olanlara baktıysan  alma derim kaliteleri çok çok kötü azcık verdiğin paraya bile acırsın.

Sana şöyle bir öneri yapayım Agent 47'ın Silverballer silahının maketini atayım yap hediye et daha hoş bir jest olur bence.

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Hocam dev model dediklerin 30cm öncelikle ve lisanlı ürünlere baktıysan bu fiyat aralığında olmaları normal.Yurtdışından çakma olanlara baktıysan  alma derim kaliteleri çok çok kötü azcık verdiğin paraya bile acırsın.

Sana şöyle bir öneri yapayım Agent 47'ın Silverballer silahının maketini atayım yap hediye et daha hoş bir jest olur bence.

maketi nasılmış şimdi google yazıcam google da bulamazsın dersen at bir merak ettim .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

maketi nasılmış şimdi google yazıcam google da bulamazsın dersen at bir merak ettim .

atarsan iyi olur:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

atarsan iyi olur:)

http://paper-replika.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7040:hitman-silverballer-45-acp-paper-model&catid=133:firearms-rifle-guns&Itemid=200144

Cesnist tarafından 30/Ağu/15 12:37 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bunu nasıl temin edebiliriz birde görselli gerçek görselli varmı?

Toplam Hit: 518 Toplam Mesaj: 6
hitöman