Hitman Oyuncak Aranıyor
-
tam kastım oyuncak değil aslında aksiyon figür oalrak geçiyor.
şimdi ben assasin creed star wars filan aldığım oldu
hitman almak istiyorum ykaın zamanda arkdaşımın doğum günününe.
bu yüzden yurt dışındaki siteleri tercih etmiyorum.
tr dekilere baktığımdada stokta yok
olanlarda 300 liralık dev modeller.
ben belki kaçırmışmışımdır bu işin koleksiyonu ile ilgilenenler filan kıyıda köşede kalmış site ismi filan verebilen olur belki diye yazayım dedim
-
Hocam dev model dediklerin 30cm öncelikle ve lisanlı ürünlere baktıysan bu fiyat aralığında olmaları normal.Yurtdışından çakma olanlara baktıysan alma derim kaliteleri çok çok kötü azcık verdiğin paraya bile acırsın.
Sana şöyle bir öneri yapayım Agent 47'ın Silverballer silahının maketini atayım yap hediye et daha hoş bir jest olur bence.
-
Cesnist bunu yazdı
Hocam dev model dediklerin 30cm öncelikle ve lisanlı ürünlere baktıysan bu fiyat aralığında olmaları normal.Yurtdışından çakma olanlara baktıysan alma derim kaliteleri çok çok kötü azcık verdiğin paraya bile acırsın.
Sana şöyle bir öneri yapayım Agent 47'ın Silverballer silahının maketini atayım yap hediye et daha hoş bir jest olur bence.
maketi nasılmış şimdi google yazıcam google da bulamazsın dersen at bir merak ettim .
-
patates bunu yazdıCesnist bunu yazdı
maketi nasılmış şimdi google yazıcam google da bulamazsın dersen at bir merak ettim .
atarsan iyi olur:)
-
patates bunu yazdıpatates bunu yazdıCesnist bunu yazdı
atarsan iyi olur:)
Cesnist tarafından 30/Ağu/15 12:37 tarihinde düzenlenmiştir -
bunu nasıl temin edebiliriz birde görselli gerçek görselli varmı?