Hitman3[Sorun Var]
-
arkadaşlar hitman 3'ü yüklüyorum fakat nvidianın oyunu olduundanmıdır nedir asus ekran kartım var oyuna tıklıyorum siyah bi ekran geliyor ve 1saniye sora ekran normale dönüyo oyunda bi tepki yok neyapmallıyım?
-
Abi sende 1 oyun hic hata vermeden calismiomu yhaa :)))))
Walla hic bilmiorum kardesim ama oda eskidi artik biraz bekle IO'dan (Hitman'in yapimcilari) yeni oyunlari peyasaya cikcak (Kane & Liych: Dead Man)
-
aga yok ya cenabetlik var dicem ama yeni format attım a.q:D:Dtemizlendi arındı bilgisayar:D
-
hacı cok sacma bişey söledin valla :D , hem zaten asus da nvidia yada atinin chipset ini kullanıo galiba, sen bi sistemini yazsana bende bitirdim hitmanin serisini , hitman in herşeyini az cok bilirim...
-
microsoft xp servis pack2 899MHZ 256RAM ASUS RADEON A9200SE(128)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
microsoft xp servis pack2 899MHZ 256RAM ASUS RADEON A9200SE(128)
-----------------------------ilginc ya sistemin yetio, demekki başka sorun var :S
-
ya kardeş nickdaşımın dediği gibi sorunsuz çalısan bi oyun yok bende a.q ya ama hırs yaptım a.q oynucam bu oyunu bugece a.q ya ben böle işin:D
-
Asus diye bir çip markası mı var?
Asusda hem ati hem nvidia kullanıyor seninki hangisi?
bide çözüm yolu olarak önce ekran kartı sürücünün son çıkanını kur nvidia ise www.nvidia.com da en sonuncusunu bulursun.Ati ise www.ati.com da en sonuncu sürücünü bulursun.
Sonra DirectX 9.0c yi kur.Eskisini toptan kaldır.
Sonra oyunu aç.Oyunun düzgün,sağlam olduğundan emin ol.Bir sürü ripli versiyonları var sakat sakat işler yapıyorlar.
Not: Şimdi gördüm seninki Atiymiş www.ati.com'dan Catalyst'in son çıkanını kurarsan sorun kalmaz.
-
eyvallah kardeş denicem birazdan