folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Hızlı Biçimlendir Yapılmış Disk Hakkında

Hızlı Biçimlendir Yapılmış Disk Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

c:\ Disk e haberimiz olmadan "Hızlı Biçimlendir" yapıldıysa ve pc deki tüm bilgiler gittiyse kurtarma şansımız sıfır mıdır acaba ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

c diskinde eğerki windows warsa zaten silemez sadece işletim sistemi dvd ile biçimlwendire bilir  veri kurtarılabilir bu tür biçimlendirmelerde profesyonel biçimlendiriciler war ufacık bi hdd i biçimlendirmesi 12 saat felan sürüyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla bilgisayar açılıp kapatılmadıysa formatlanmış bir hdd , unformat diyerek geri döndürülmesi mümkün ancak bilgisayar bir kez boot edildiğinde ya da hdd in enerjisi birkez kesilip geri geldiğinde içindekiler uçuyor 

denedim mi , hayır ...

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

peki teşekkürler

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hızlı biçimlendir sadece tablo bilgisini siler yani sen ekranda simgeleri göremezsin,

üzerine veri yazılabilir hale sokar.

Kısacası eğer üzerine yeni bir şey yüklemediysen kolayca kurtarabilirsin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Üzerine hiçbir şey yazılmadıysa kurtaramama şansın 0 dır :D.Recover my files ile bütün hdd yi geri döndürebilirsin

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 956 Toplam Mesaj: 6