Hizli Hotmail Uyelik?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turxor
    Turxor's avatar
    Erkek
    Arkadaslar ben burzamanlar hotmaile hizli uyelik görmustum sadece mail adi, sifre falan yazip hemen uye oluyordun... ama aradim bulamadim. zaten birsey aradinmi bulaman, aramadinmi bulun.. Sizden biri bilen varmi?

ne mutlu turkum digene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    passport.com olabilirmi dediğin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turxor
    Turxor's avatar
    Erkek

yani, demek istedigim.. hotmailin sayfasina girip uyelik yapmak zaman aliyor.. ve su resmideki harfleri yazacaksin.. ben starhack.org da eksiden görmustum 4-5 "Field" vardi. oraya yazip hemen hotmaile uyelik yapiyordun..

ne mutlu turkum digene
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Valla uzun zamandır bende görmedim...

Eskidne sadece sayıyı girip üye oluoduk

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turxor
    Turxor's avatar
    Erkek
    ya... simdide gerek oldu. ama bulamadim.. yani benim en az 40 email acamam gerek. denyoyu kullanarak. Cogu sayfalarda resimli sifreyi yazmami istiyorlar ama ozamanda denyo kullanilmaz :/

ne mutlu turkum digene
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    denyoyu kullansanda hotmail flood için bi önlem daha mutlaka almıstır ama o dedigin olayı ben hic gormedim her zaman sitesinde girip güvenlik kodu falan hep giriyorduk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hım ewet biraralar vardı hacı bulursan banada pm atarsan iyi olur boyle şeyler hep lazım oldugunda bulamayız a.q

onekine?
Toplam Hit: 12389 Toplam Mesaj: 7