Hobici Arkadaşalr Bu Motor İşimi Görürmü
-
evet arkadaşalr maymun iştahım sonunda dindi ve küçük deliklerden geçebilen uzaktan kumandalı bir araç yapmaya karar verdim projemin adıda fare şimdi öncelikle modelcilik hakkında bir kaç yıldır örenmeye çalışıyorum fakat ne yazıkki tr de fazla kaynak yok şimdi bu projem için motora ihtiyacım var ve performansı yüksek ama kendisi çoook küçük bir motora ihtiyacım olduğu için alanımda kısıtlı ben şöyle bişe buldum ebayda ama birde silere danışıyım
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=350010874329 bu var fakat işime yararmı bilemiyorum projede önemli olan küçüklük olduğu için minik bi laptop mause ndan büyük olmayacak bide bunun üstüne kamera koyacaz daha o yüzden sizce nasıl bir motor bu yorumlarınızı bekliyorum birde küçük ama kapalı alanda bana iyi sonuçlar verebilecel bir uzaktan kumanda devresine ihtiyacım var o konudada paylaşım yaparsanız sevinirim
-
bu boyda bir motor lazımsa cep telefonu titreşim motoruda kullnabilirsin
-
abi hızır a.s dedikleri sen olsan gerek hakkaten bak bu benim aklıma hiç gelmediydi peki bunların en güzel hangisi titrer yani performans bakımından her telefon tamircisinde bulurmuyum bunları
-
:) Nokialarınkı daha bir kuvvetli oluyor:D istanbul sirkecide.. telefoncularda bulabılırsın.) en ucuz ama 10 15 tane .)
-
vibratör motoru bul :D
-
bu resimdeki motor çok küçük degilki adamım normal oyuncak arabaların içimdeki dandik 3 volt motor yine bu motoru kullan neden 3 volt gücüde parasıda az yani ideal :) bu sistemi güçlü kılıcak metod dişli sistemi http://www.polimak.com/PolTrDis.htm
dişli sistemin ben daha önceki denemelerimde sonsuz dişli sistemi kullandım frenleme ve güç saglar sana bi kaynak veriyim direksiyon konusunda resmi çizip upload ediyorum bi bak hoşuna gitmez ise başka sistem kullanırsın.
-
vibratör motoru pahalı olabilir :D
şimd tekerler konusunda ne kullanıcam onu düşünüyorum alet çok küçük olması gerektiğinden dişli kutusu koymadım ama o motor kadar bi dişli kutusu olursa o olabilir 2 motor sadece çekicek sağ sol konusundada düşünüyorum şimdilik ama motor sayısını artırmam heralde tekerlek konusunda öneriniz varmı
-
Telefon şeyinden alcaksan keinlikle Lg 'ninkinden al en iyi titreşim gücü Lg'de...
-
Dostum eger yapmak istediğin ve illede kendım ellerımle yapıcam dıyorsan motor işini fazlasıyla görür diyorum yok farketmez onemlı olan görecegi işlev diyorsan sana önereceğim TEAM LOSİ micro baja 1\36 ölçekli çok iyi performansı saglamlık hız (45km) yol tutusu ve boyutu ile ilgi çekici bir alet üzerine istediğin wireless kamerayı yerleştirebilirsin
yardımım dokunduysa ne mutlu bana kolay gelsin...

-
şimdi lg nin titreşim motorlarından yarına alıcam ama içimde bi korku war bu motorlar teker meker taşıya bilirmi tekerden önce (4 adet motor kullanmaya karar virdim ) kendini taşıyabilirmi çünkü kamera 9voltluk pille çalışıyor bide motorlar için pil (lityum pili kullanmayı düşünüyorum ) üstüne bide rc kontrol devresi baya büyüyür iş bu yüzden motorların taşıyıp taşıyamaması önemli o minik arabayıda bigün ii bi param olursa alırım hoş bişe saol paylaştıın içn kardeş.