folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Hobici Arkadaşalr Bu Motor İşimi Görürmü

Hobici Arkadaşalr Bu Motor İşimi Görürmü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

evet arkadaşalr maymun iştahım sonunda dindi ve küçük deliklerden geçebilen uzaktan kumandalı bir araç yapmaya karar verdim projemin adıda fare şimdi öncelikle modelcilik hakkında bir kaç yıldır örenmeye çalışıyorum fakat ne yazıkki tr de fazla kaynak yok şimdi bu projem için motora ihtiyacım var ve performansı yüksek ama kendisi çoook küçük bir motora ihtiyacım olduğu için alanımda kısıtlı ben şöyle bişe buldum ebayda ama birde silere danışıyım

http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=350010874329 bu var fakat işime yararmı bilemiyorum projede önemli olan küçüklük olduğu için minik bi laptop mause ndan büyük olmayacak bide bunun üstüne kamera koyacaz daha o yüzden sizce nasıl bir motor bu yorumlarınızı bekliyorum birde küçük ama kapalı alanda bana iyi sonuçlar verebilecel bir uzaktan kumanda devresine ihtiyacım var o konudada paylaşım yaparsanız sevinirim  

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

bu boyda bir motor lazımsa cep telefonu titreşim motoruda kullnabilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    abi hızır a.s dedikleri sen olsan gerek hakkaten bak bu benim aklıma hiç gelmediydi peki bunların en güzel hangisi titrer yani performans bakımından  her telefon tamircisinde bulurmuyum bunları

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :) Nokialarınkı daha bir kuvvetli oluyor:D istanbul sirkecide.. telefoncularda bulabılırsın.) en ucuz ama 10  15 tane .)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    vibratör motoru bul :D

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bu resimdeki motor çok küçük degilki adamım normal oyuncak arabaların içimdeki dandik 3 volt motor yine bu motoru kullan neden 3 volt gücüde parasıda az yani ideal :) bu sistemi güçlü kılıcak metod dişli sistemi http://www.polimak.com/PolTrDis.htm

dişli sistemin ben daha önceki denemelerimde sonsuz dişli sistemi kullandım frenleme ve güç saglar sana bi kaynak veriyim direksiyon konusunda resmi çizip upload ediyorum bi bak hoşuna gitmez ise başka sistem kullanırsın.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

vibratör motoru pahalı olabilir :D

şimd tekerler konusunda ne kullanıcam onu düşünüyorum alet çok küçük olması gerektiğinden dişli kutusu koymadım ama o motor kadar bi dişli kutusu olursa o olabilir 2 motor sadece çekicek sağ sol konusundada düşünüyorum şimdilik ama motor sayısını artırmam heralde tekerlek konusunda öneriniz varmı 

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Telefon şeyinden alcaksan keinlikle Lg 'ninkinden al en iyi titreşim gücü Lg'de...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhangunes
    oguzhangunes's avatar
    Erkek

Dostum eger yapmak istediğin ve illede kendım ellerımle yapıcam dıyorsan motor işini fazlasıyla görür diyorum yok farketmez onemlı olan görecegi işlev diyorsan sana önereceğim TEAM LOSİ micro baja 1\36 ölçekli çok iyi performansı saglamlık  hız (45km)  yol tutusu ve boyutu ile ilgi çekici bir alet üzerine istediğin wireless kamerayı yerleştirebilirsin

yardımım dokunduysa ne mutlu bana kolay gelsin...

TEAM LOSİ MICRO BAJA

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    şimdi lg nin titreşim motorlarından yarına alıcam ama içimde bi korku war bu motorlar teker meker taşıya bilirmi tekerden önce (4 adet motor kullanmaya karar virdim ) kendini taşıyabilirmi çünkü kamera 9voltluk pille çalışıyor bide motorlar için pil (lityum pili kullanmayı düşünüyorum ) üstüne bide rc kontrol devresi baya büyüyür iş bu yüzden motorların taşıyıp taşıyamaması önemli o minik arabayıda bigün ii bi param olursa alırım hoş bişe saol paylaştıın içn kardeş.

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1664 Toplam Mesaj: 10