Hocadan Ders Slaytlarını Yürütme...
-
arkadaşlar benim bir sorunum var aslında ben halletmeye çalışırdım ama kendi pc'im yok cafeden kullanıyorm.Ama size fikir verebilirim...
SORUN:bizim anatomi hocası ders slaytlarını dersten sonra siliyor.sırf onun kitabını alalım diye.tamam aldıkta slayttan çalışmak daha kolay oluyor.onun için ben o slaytları bilgisayardan nasıl alabilirim?
çözümönerisi1:o cd den veya flash diskten bilgisayara kopyalarken yada aynı dosyayı bir de benim istediğim klasöre kopyalayacak program yazılabilir....
2:yada dosyayı silerken istediğim klasöre kopyalatabiliriz
ewt arkadaşlar bu işi çözebilirseniz çok sevinirim.dikkat çekmeyecek şekilde olsun da nasıl olursa olsun...uğraşanlara ve yapanlara şimdiden teşekkür ederim...
-
Hocanın görmediği bir zamanda, kendi Flash Diskine kopyala.
-
hoca bilgisayara kopyalayip sildikten sonra bilgisayari kullanma sansin varsa
data kurtarma programlari ile geri alabilirsin.
-
dostum hoca derse giriyor.slaytları bilgisayara kopyalıyor dersten çıkarken de slaytları siliyor.sence hoca görmeden slaytları nasıl kopylayabilirm?
-
İstek üzerine program yazılıyor muydu tarikatte?
-
Deveye hendek atlatmak yerine, hocanın kitabını alman daha mantıklı. :)
-
recovery my files diye bir program var bu program yardımı ile pc de bulunan silinmiş bütün ppt pps dosylarını yada bütün ofice dokümanlarını arattırıp bulma şansın var defalarca format atılsa dahi pc den yine veri kurtarılır silmek çare olmaz.
-
http://www.rapidshare.com/files/79731150/RecoverMyFiles3.9.8.5813_Serial.rar
bu programla sılınen dosyaları kurtarman yeterlı...
-
Eywallah hocalar dosya kurtarma yazılımları işe yarayacak gibi hiç aklıma gelmemişti...Bu arada ben kimseden prog. ısmarlamıyorm sadece sorunun çözümü için yardım istiyorm...