Hocalar Format Atcam Acil Bi Konu
-
yaf hocalar bi arkadaşa format atcam ama ses ve ekran kartı için cd si yok ne yapabilirim bide xp orjinal yapamk için ne önerirsiniz 2-3 prog buldum ama onları kullanarak yapamadım biri detaylı bi şekilde anlatsa
-
Driver genius isimli program aracılığıyla driverlarını yedekleyebilirsin.. Xp nin orjinal olması için bişeyler yapmaya gerek varmı bilmiyorum. Zaten orjinal değilmi cd..
-
vala bildiğim kadarıyla deil şu driver olayına gelince zaten bunlar kendileri atmaya çalışmış ekran kartı felan tanıtmamışlar
-
Yani formatı attın şimdi driver arıyorum diyorsan aç kasayı bak anakartın modeline (eğer harici değillerse) arat bul sitelerini indir.
-
DriverAgent indir.
Hiçbirşey yapamıyorsan,
System32'nin yedeğini al.
Orjinal geyiği içinde TNCxp falan gibi slipstreamed bir sürüm indir :|
-
Format atmadan önce şu proğramı indir.
http://rapidshare.com/files/102633833/Driver_Genius_Professional_Edition-www.netturko.net.rar
Proğramı kur, crack işini hallet.
Daha sonra bir klasör oluştur.
Proğramı çalıştır. Seçeneklerden yedeklemeyi açmış olduğun klasör içine yap.
Klasörü bir şekilde yedekle. ( cd veya flash disk )
Daha sonra formatını at.
Proğramı tekrar kur, klasörü pc'ne at. Proğramı çalışlır. Klasörü seç driver yedeklerini bu klasörden kopyala.
İşlem bitti.
-
hocam heralde tam anlatamadım şimdi bunlar önceden format atmış bişi yedeklememişler cd de yok benden yardım istio 'tek çare kasayı açmak mı'
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------DriverAgent indir.
-----------------------------
Orjinal vakası içinde:
Musket bunu yazdı:
-----------------------------TNCxp gibi bir Windows sürümü indir onu kur
(Evet tekrar formatla demek)-----------------------------
-
şuanda driverler kurulu ise driver magician programı ile driverlerini yedekleyip format attıktan sonra aynı programla aynı şekilde driverlerini tekrar kurabilirsin..