folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Hocam Webwiz Forumları Nasıl Hacklenir Bu Konuda Bizleri Aydınlatırmısınız

Hocam Webwiz Forumları Nasıl Hacklenir Bu Konuda Bizleri Aydınlatırmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adilselim
    adilselim's avatar
    Erkek
    hocam webwiz forumları nasıl hacklenir bu konuda bizleri aydınlatırmısınız

Çocukken her gece tanrıya bana bi bisiklet vermesi içn dua ederdim daha sonra tanrının çalışma sitilinin bu olmadığını fark ettim ve ertesi gün kendime bir bisiklet çaldım, o günden beri hergece tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ediyorum. Al Capone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masal75
    masal75's avatar
    Erkek

Şifrelerin saklandığı veritabanlarını ele geçirdiğimiz zaman MD5 li halde bulunuyorlardı ve kırmak bayağı zaman alıyordu. Hatta çoğu zaman kıramıyorduk bile ;) Ama artık ele geçirdiğimiz DB lerden admin hash ile uğraşmak yerine Cookie Editleyerek forumlarda admin olabiliyoruz.. DB yoluna gelince admin/database/wwForum.mdb, forumların sonuna bunu yazarak db ye ulaşabiliyoruz..Web Wiz Forumları Google`dan “Powered Web Wiz Forums” ve “Web Wiz Guide Forum” şeklinde aratarak bulabiliriz.. Açıyoruz google yi ve arıyoruz. (Powered Web Wiz Forums inurl:uk; eğer sonuna inurl:uk, inurl:us vs koyarsak sadece o ülkeyi arar). Google da çıkan forumları tek tek arayarak db lerini bulmaya çalışacağız. http://www.xxxx.org.uk/forum/default.asp böyle bir sonuç geldiyse default.asp kısmını siliyoruz ve admin/database/wwForum.mdb yi koyuyoruz. Yani şu şekle geliyor http://www.xxxx.org.uk/forum/admin/database/wwForum.mdb. Bu şekilde enter a basıyoruz. Eğer DB yolunu değiştirmemişlerse, bize Bilgisayara Kaydet uyarısı gelecektir ;) DB yi indirdik ve açıyoruz, Adminin (Yüzde 99 birinci sırada olur ;) ) tblAuthor`dan User code sini alıyoruz. Ve cookie editor den siteyi buluyoruz, kodu yapıştırıyoruz.Sonra Explorer ı kapatıp foruma tekrar giriyoruz, sakın yenile vs demeyin.VE ADMİN OLMUŞUZ.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adilselim
    adilselim's avatar
    Erkek

Çok teşekkürler hocam çaok acıklayıcı yazmışsın ama data base yolunu değiştirmiş birine bunu yapamaz mıyız bide data base yi indiriyorum yalnız data basenin kullanıcı şifresini bir türlü açamıyorum sen cokie edit veya hash demişsin bu konuyu biraz daha  açabilirmisin 

şu kısım: (tblAuthor`dan User code sini alıyoruz. Ve cookie editor den siteyi buluyoruz, kodu yapıştırıyoruz.Sonra Explorer ı kapatıp foruma tekrar giriyoruz, sakın yenile vs demeyin.VE ADMİN OLMUŞUZ.)

burada yardıma ihtiyacım var teşekkürler

Çocukken her gece tanrıya bana bi bisiklet vermesi içn dua ederdim daha sonra tanrının çalışma sitilinin bu olmadığını fark ettim ve ertesi gün kendime bir bisiklet çaldım, o günden beri hergece tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ediyorum. Al Capone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    cookie editöre nereden ulaşacağız?

Was here...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masal75
    masal75's avatar
    Erkek

http://rapidshare.de/files/3770916/cookieEditorSetup.rar.html cookie editör buyurun.

burda mdb viewer ile actıgımız db dosyasının goruntusu ılk sırada olan genelde admindir burdan user_code olan kodu alıyoruz.

altta gorundugu gıbı olucakk....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek
    dosya silinmiş görünüyor..

Was here...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adilselim
    adilselim's avatar
    Erkek
      sağolasın hocam  girdiğim ilk foruma senin adını verecem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masal75
    masal75's avatar
    Erkek

adımı vermene gerek yok dostum bizim adımız M@TRiX bilen bılır zaten:)

saolasın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    ya arkadasım bu resımlerın aynısını ths de gordum..o mu alıntı yaptı sen mı bılmıyom ama o dıger resımlerıde koymustu..Yanı sımdı alıntı demıyorum suan yaklasık 6-7 tane db ındırdım hıc bırınde olmadı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masal75
    masal75's avatar
    Erkek

açıklarını kapatmışlardır dostum

not: yazdıklarım alıntıdır.

Toplam Hit: 2205 Toplam Mesaj: 11