Hocam.Com Üyelik Yardımı
-
Mrb beyler 174 bin kişi sıradaymış ben 2 yıl önce falan üye olmuşum ancak 70 küsür bininci sıradaymışım torpil olayları falan var bu konuda yardımcı olabilecek yada blogunda bi süreliğine hocam.com reklamı yayınlayabilecek olan varmı? zira o sekilde blog sayfasının linkini verince direk üye yapıyolar.
-
bu tür işler yasak diyebiliyorum hacım.. benimde var ama hiç umrumda değil :D
-
nedne yasak olsun ki uzun süredir öyle bişey duymamıştım ben :)
-
hocam da uyelıgım var blog kullanmıyorum ayrıca hocam.com Sahibi tahribat.com a uye :)
-
hangi mürid?
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------hocam da uyelıgım var blog kullanmıyorum ayrıca hocam.com Sahibi tahribat.com a uye :)
-----------------------------Hadi canım :D TBT mürid indirimi yapıyor mu acaba :D
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------h2run bunu yazdı:
-----------------------------hocam da uyelıgım var blog kullanmıyorum ayrıca hocam.com Sahibi tahribat.com a uye :)
-----------------------------Hadi canım :D TBT mürid indirimi yapıyor mu acaba :D
-----------------------------Bu konu hakkında pek bı fıkrım yok :) daha once yaptı sanırım sımdı yaparmı bılemem. uzun suredırde login olmamiş.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------
aa kim ki o :) -
h2run bunu yazdı:
-----------------------------
:D harbiden var mı böyle bişey hocam
-
Blogspot ac, hocam.com linkini ver orda. Sonra gir hocam'da gerekli yere yaz, 1. Siraya gir. 2-3 gun icinde onaylanir.
-
tsk aksam bi deneyeyim onu o halde