folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hogwarts Legacy Crack

Hogwarts Legacy Crack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar, 

piratebay üzerinden hogwarts legacy indirdim. bir tanesi dodirepackti diğeri de diğer yüksek seede sahip olandı. ancak her ikisi de açılmıyor. iki farklı crack denedim ona da tepki vermiyor.

virüs tehdit virüs olarak görüyor geri yükle yapıyorum ve korumayı kapatıyorum ancak yine de açılmıyor.

şu an dodirepack olan kurulu. tecrübe eden var mıdır? 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

https://dodi-repacks.site/hogwarts-legacy/

orjinal dodi paylaşımı bu hocam bi kurcala extra crack filan paylaşılmış işini görür belki.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

şu allahın belası şeyi kurmadık diye giremiyormuşuz. şimdi çözdük bakalım.

Windows 11 24H2 CrackFix – skystar – Click Here –  

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Oynaniyorsa ben de denerim bı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Oynaniyorsa ben de denerim bı 

oynanıyor hocam bende açtı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdemYakups
    AdemYakups's avatar
    Erkek

Fitgirl diye herif var onun repacklarına güvenneyir zırtonun sıkıştırması çok fazla zaten açılana kadar dodi yüklenmiş oluyor. Ayrıca yan sitelerden fitgirle çok fazla virüs koyuyorlar.

Yerli ve milli
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 6
hogwarts legacy