Hokkabaz [Bir CMYLMZ Filmi](Özlem Tekinde Oynuyo :))
-
İşte beklenen hokkabaz
Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı "Hokkabaz" filmi 20 Ekim'de vizyona giriyor. Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özlem Tekin ve Tuna Orhan'ın rol aldığı film, hem güldürüp hem de ağlatacak.
Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve Ali Taner Baltacı ile beraber yönettiği "Hokkabaz" filmi, 20 Ekim'de vizyona giriyor... Film dram komedi tarzındaki hikayesiyle, seyirciyi hem güldürüp, hem de ağlatacak. Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği "Hokkabaz", İstanbul ve Çanakkale'de 7 haftada çekildi. Filmin tüm post prodüksiyon işlemleri de İstanbul'da gerçekleştirildi.
Hokkabaz turnede
Cem Yılmaz filmde sihirbazlık yapan, diğer yandan da hokkabazca işleri olan İskender'i canlandırdığı filmin konusu şöyle: Çocukluk arkadaşı Maradona'nın (Tuna Orhan) dışında herkes İskender'in hokkabaz olduğunu düşünmektedir. İstanbul'dan hızla kaçmak zorunda kalan ikili, turne programına Sait’i de dahil ederek büyük risk alırlar. Baba Sait, İskender'i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, birbirinden ilginç olayları da beraberinde getirir.
Cem Yılmaz senaryosunu yazıp, Ali Taner Baltacı'yla birlikte yönettiği filmde kalın çerçeveli gözlükleri ve ilginç kostümleriyle dikkat çekiyor.
Daha önce Her Şey Çok Güzel Olacak'ta Cem Yılmaz'la birlikte oynayan Mazhar Alanson, Hokkabaz'da Baba Sait'i canlandırıyor. Özlem Tekin'de filmde Cem Yılmaz'ın hokkabazlıklarından nasibini alanlar arasında...
Fragmanı Cartı Curtu için;
http://www.hokkabazfilm.com/
ben bir özlem tekin hastası olaraktan 20 ekimde tarikatça gidelim bu filme diyorum :) yani hem bi tbt buluşması hemde bu filme gitsek süper olur :D -
bende cem yılmaz hayraniyim ama bi dusun istersen
tariqat ca gidince o film izlenirmi gitcez yine 45-50 kisi kapancak salon sonra o salonda film izle :P
yok abi tariqatca son gidilcek sey bence sinamadir -
ya gırgır olur işte hem ben izmirli ve manisalı müridlere sesleniyırjm 20 sinde gösterime giriyo 21 inde gidelim işte :D buluşalım buluşalım diyen siz değilmiydiniz?_
-
ipneye bak hep biz oraya gelioz al necoyuda gel manisaya o zaman elleh elleh:D
-
tam pezevenk olmuş filmde bıyık mıyık :))
-
lan deliçıban, manisada adam gibi sinamamı var?
ondan geçtim çoğunluk izmirde zaten
gelin izmire agora ya yada konak pier e filan gideriz işte alala gerçi agorada filmler yeni çıkınca alt yazılı oluyo ama olsun :) -
^^
-
muha yine süper bir tipleme var karşımızda.ŞEyde süperdi herşey güzel olcak :D
-
ohh be en sonnda güsel bi kmedi geldi
G.O.R.A 1 bu 2 abi cem yılmazı deişmem
U.F.O Gören Masum köylü kocum benim! :):)
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 9