folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Hollanda Vize, Konsolosluk İşlemleri

Hollanda Vize, Konsolosluk İşlemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Merhaba Dostlar,

VFS üzerinden gaziantep lokasyonuna randevu almaya çalışıyorum fakat 1 haftadır. Geceli gündüzlü uğraşmama rağmen alamadım. Bot üzerinden uygulama vs üzerinden alınıyorsa nasıl yapabilirim. Bu iş için bana yardımcı olabilecek biri çıkar mı? 

Teşekkürler.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ege bölgesinde bodrum da izmir de cosmos var vize aracılık firması ınstagramdan randevular açılır açılmaz şu tarih aralığı açıldı diye paylaşım yapıyorlar.

vfs için öyle bir bilgilendirme yokmu acaba?

PanxeR tarafından 10/Ara/25 16:43 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Yılda min 5 kere hollandaya giden biri olarak turistlik vize şu anda çok zor. Benim sana önerim Amsterdamda olan bir teknoloji etkinliğine bilet al ve adımlardan davetiye talep et, ticari vize olarak başvurmaya çalış.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

Yılda min 5 kere hollandaya giden biri olarak turistlik vize şu anda çok zor. Benim sana önerim Amsterdamda olan bir teknoloji etkinliğine bilet al ve adımlardan davetiye talep et, ticari vize olarak başvurmaya çalış.

Hocam davetiyem var, arkadaşım davetiye çıkardı fakat konsoloslukta işlem için boş yer bulamıyorum.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ege bölgesinde bodrum da izmir de cosmos var vize aracılık firması ınstagramdan randevular açılır açılmaz şu tarih aralığı açıldı diye paylaşım yapıyorlar.

vfs için öyle bir bilgilendirme yokmu acaba?

Boşuna ücret ödemek istemiyorum. Tüm evraklarımı hazırladım. Sadece yer bulamıyorum. Bot vs kullanıyorlar sanıyorum. 

Toplam Hit: 561 Toplam Mesaj: 5
vize hollanda konsolosluk vfc