Holyone Böyle Bi Program Nasıl Olur?
-
Bir program olacak , internet kafelere fln kuracaksın.Program kurulumunda bizim seçeceğimiz maili bombalayacak.Ve çok gizli çalışacak.
(task manager veya msconfig"den fln gizleyebilir kendini mesela)
(Bir de pek çok teknik kullanmalı.Random Yahoo,Hotmail kullanıcıları adına yollamalı mesela.)
(Göndermek için Yahoo ve Hotmail serverlarını kullanabilir.)
Böylece kıl etmek istediğimiz kişinin mailine 10"larca cafeye kurduğumuz program günde 1000"lerce mail atınca doğal olarak maili kullanılmaz hale gelecek.
Eğer program yapılacak olursa;internet cafedeki her bilgisayar için 5 mail adresi sınırı konabilir.Aynı program iki üç kere kurulmak yerine önceden yüklenmişse 5"e kadar mail adresi ekleme olmalı mesela.Sık uğranılan internet cafelere her gelen bomb etmek üzere bir mail adresi eklerse bomb hızı yavaşlayacaktır.
Denyo Launch"ta sertifika mı o tür bişey vardı ... bu programa da ondan eklersin mesela.Tahribat"a,ya da vesaireye saldırı yapılmasın diye.
Aslında ben yapacaktım böyle bişey ama bu aralar kafamı kaldıramıyorum ,zamanım olmuyo.Hem de sen daha iyi kodlarsın diye düşündüm.
Ne dersin? -
Heey konuyu duyan var mı?
Bombalama şöyle gerçekleşecek:
Herkes 10 cafede 10 ar bilgisayara programı kursa
10 x 10 = 100 bilgisayar
100 bilgisayar 15 saatte(günlük) 1000 adet mail yollarsa
100 x 1000 = 100 000
Yani 10 gün içinde (10 x 100 000 = 1 000 000)tam 1 milyon adet bomba yollamış olacağız.
Eğer topluca saldırırsak (mesela 20 kişi birden farklı şehirlerde) tam 20 milyon bombalama eder ki bu inanılmaz.
Eğer prosedürde bir hata yoksa bu programın yapımı ile HolyOne 'ın ilgilenmesini istiyorum.Hem her saniye 100lerce bomba maruz kalacak , hem de piyasada göçertemeyeceğimiz mail kalmayacak
-
hass*ktir. holyone çok büyük ulu bir kişidir.

her boktan anlar.
http://www.tahribat.com/about.asp adresinden göreceğin gibi çok iyidir. mesela DENYOLAUNCH türünün tek örneğidir... holye hakaret yok. -
ee yap o zaman 1000 kat güsel bi site..nie geliosun ki buraya..
beenmediğin yerde durmak sığmaz delikanlılığa.
hadi byby..
bu polemik yıllardır yapılıo holy yabancı programları çewirip yayınlıo die ama yıllardır programın orjinali çıkaran bi Allah ın kulu da çıkmadı piyasaya..
sen kendini awut hadi byby..
-
cevaplarınızı daha yeni okudum
mal mısınız?dediğiniz hiçbişeyi anlamadım holye siteye kim hakaret etmiş siz yazdığım şeyi okuduğunuzdan emin misiniz?
Toplam Hit: 2449 Toplam Mesaj: 5