Holyone Icq Bot
-
selam hocalar, HolyOne Icq Bot <link> güzel fakat takdir edersiniz ki artık icq kullananlar parmakla sayacak kadar az, en azından ülkemizde..
bu bot msn'e uyarlanamaz mı ? aynı repliklerle aynı tepki ve sözlerle ? he ? hadi bakalım programcıları bekliyoruz..Belki şeyh oturur kendi yaptığını geliştirir -
evet çok güzel olur :)
-
link hatalı çıkmış düzeltilirse sevinirim.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
selam hocalar, HolyOne Icq Bot güzel fakat takdir edersiniz ki artık icq kullananlar parmakla sayacak kadar az, en azından ülkemizde..
bu bot msn'e uyarlanamaz mı ? aynı repliklerle aynı tepki ve sözlerle ? he ? hadi bakalım programcıları bekliyoruz..Belki şeyh oturur kendi yaptığını geliştirir
-----------------------------şeyh'n belki zamanı olmaz ama bunu yapabilecek çok insan var tbtde:)
basic dillerden birini bilseydm bende yapardım.
-
Lisedeyken bundan 4-5 sene önce msn için değindiğin tarzda programlar vardı :|
-
JMsn diye bi program vardı zamanında.Belkı hala vardır
-
beyler başka program değil aynı bu botun aynısı olsa ne güzel olmaz mı ? yok mu hiç eli kaşınan canı sıkılan programmer ? up =)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
link hatalı çıkmış düzeltilirse sevinirim.
-----------------------------http://tahribat.com/icqbot.asp
-
jmsn bottan bağlanınca msn kapanıyor anlamadım, yapılsa yada uyarlansa iyi olur aslında
-
hocam zaten msn plus scriptlerinde böyle bir şey var araştır bulursun.. Ama kelime hafızasını kendın geliştiriyorsn
-
hortlatıyorum ! :D