Homend Hakkında?
-
Homend markasını yakın zamanda duydum alman felan diyorlar bu konuşan çay makinelerinden alacam kullanan alan veya markadan memnun olan / olmayan varmı?
Mod not. Konu kategorilerine özen gösterelim. -
Alman sa alma, çaydanlık kullan,
-
bizde mikseri var iyi gibi zaaar, nörecen konuşan çay makinesini aliminyum bir demlik al keyfine bak..
-
Ben de süpürge makınesi var 2 sene oldu iyi sağlam ama ben alırken alman demedi satıcı yerli demişti .)
-
Tayga bunu yazdı
Ben de süpürge makınesi var 2 sene oldu iyi sağlam ama ben alırken alman demedi satıcı yerli demişti .)
evet öyle birşeyde var n11 de görmüştm şerefsiz resmin yanına alman bayrağı koymuş :D
bizkimiz e baktım alman hakkında birşey yazmıyo :D
-
Index bilgisayar bir gün diorki lan biz bu kadar retail mazasına elimiz kolumuz ulaşıyor,az eli ayağı düzgün ev aletleri yaptıralımda onlarıda satalım.
Alman malı falan değil,kısaca ama kötüde değil.
-
index grup tarafından kurulmuş bir markadır piyasanın %70 i alman malı olarak bilir. ürünlerini daha önce sattım dayanıklıydı. çaycıları falan konuşuyor su hazır çay hazır gibi şeyler söylüyordu. alabilirsin başını ağrıtmaz 3-4 sene garantisi olması lazım cihazların yanlış hatırlamıyorsam.
-
Alman malı olduğunu düşünmüyorum ama işyerime almıştım porselen su ısıtıcısını ve bir ürününü daha falan gayet kral hala çalışıyor 3 senedir tertemiz sorunsuz
LaNCeLoT tarafından 27/Ara/16 16:07 tarihinde düzenlenmiştir