Homend Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Homend markasını yakın zamanda duydum alman felan diyorlar bu konuşan çay makinelerinden alacam kullanan alan veya markadan memnun olan / olmayan varmı?

Mod not. Konu kategorilerine özen gösterelim.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Alman sa alma, çaydanlık kullan,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bizde mikseri var iyi gibi zaaar, nörecen konuşan çay makinesini aliminyum bir demlik al keyfine bak..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Ben de süpürge makınesi var 2 sene oldu iyi sağlam ama ben alırken alman demedi satıcı yerli demişti .)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Tayga bunu yazdı

Ben de süpürge makınesi var 2 sene oldu iyi sağlam ama ben alırken alman demedi satıcı yerli demişti .)

evet öyle birşeyde var n11 de görmüştm şerefsiz resmin yanına alman bayrağı koymuş :D

bizkimiz e baktım alman hakkında birşey yazmıyo :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Index bilgisayar bir gün diorki lan biz bu kadar retail mazasına elimiz kolumuz ulaşıyor,az eli ayağı düzgün ev aletleri yaptıralımda onlarıda satalım.

Alman malı falan değil,kısaca ama kötüde değil.

The Beginning and The End.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

index grup tarafından kurulmuş bir markadır piyasanın %70 i alman malı olarak bilir. ürünlerini daha önce sattım dayanıklıydı. çaycıları falan konuşuyor su hazır çay hazır gibi şeyler söylüyordu. alabilirsin başını ağrıtmaz 3-4 sene garantisi olması lazım cihazların yanlış hatırlamıyorsam. 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Alman malı olduğunu düşünmüyorum ama işyerime almıştım porselen su ısıtıcısını ve bir ürününü daha falan gayet kral hala çalışıyor 3 senedir tertemiz sorunsuz

LaNCeLoT tarafından 27/Ara/16 16:07 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 8
homend çay makinesi