folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Homeofis Çağrı Merkezi Çalışanları

Homeofis Çağrı Merkezi Çalışanları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

mrb arkadaslar,

yarın homeofis olarak dsmart adına çalışmaya başlıcam, görevim paket satışı olucak.

fakat daha önce homeofis olarak biryere bağlı olarak çalışmadığım için bir tereddütte kaldım,

benden herhangi bir resim,evrak,cv vb şeyler istenmedi, sadece bir gün ve saat verildi ve o saatte msnde olmam istendi,

xlite kurulumunu vs yapıcaklarmış telefonla görüşme için, korkum 1 ay boyunca çalışıp para alamamak

daha önce bu şekil çalışan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

daha önce ofis ortamında m.t. olarak çalışmıştım bu iş benim için gerçekten iyi oldu ama ödeme olayına kafam takıldı..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

para vermezler

şahsen ben olsam vermem :)

işi nerden buldun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

elemanonline den buldum

gunluk 11 saat calisma 900 tl para veriyorlar

1 ay sonra sigorta

dsmart bayii degilmis direk dsmarta bağlı olucakmışız

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

hocam geçen sene 4 ay kadar smile çağrı merkezinde çalıştım, smile+smart paketi satıyoduk, iş yeri sahibi birkaç ay parasını alamadı ertelediler, maaşımızı geç aldık falan para yönünden çok sıkıntı çekti şimdi kapadı ofisi mecburen elemanlar da çıkınca.. smile veya smart ın bu konuda sıkıntı çektirdiklerini duydum onun için para konusunu sıkı tut mümkünse ödeme ertelememe garantisini konuş adamlarla.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Naacal bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam geçen sene 4 ay kadar smile çağrı merkezinde çalıştım, smile+smart paketi satıyoduk, iş yeri sahibi birkaç ay parasını alamadı ertelediler, maaşımızı geç aldık falan para yönünden çok sıkıntı çekti şimdi kapadı ofisi mecburen elemanlar da çıkınca.. smile veya smart ın bu konuda sıkıntı çektirdiklerini duydum onun için para konusunu sıkı tut mümkünse ödeme ertelememe garantisini konuş adamlarla.

-----------------------------

hocam direk dsmartın çağrı merkezine bağlı olucakmışız, yani dsmart bayii değil, bu yüzden ödeme konusunda sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum

ama yinede bu şekil çalışan veya bu tarz bir işte homeofis olarak çalışan arkadaşlardan bilgi almak isterim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Görüşme yaptığım msn adresi dsmart_homeofis@hotmail.com

uzantısının neden @dsmart.com değilde @hotmail.com olması,

Yapılan satışların XLiteden alınan ses kayıtlarıyla beraber exelde bir forma kayıt edilmesinin istenmesi,

Xlite arama programına atanan numaranın 080 le başlaması,

Ve en önemlisi "Görüşmelerin kayıt altına alındığı" bilgisini verilmesi gerektiğini söylememeleri

Hakkımı alamıcağım konusundaki şüphelerimi bir adım ileriye götürdü ve işi reddettim.

Bu msn adresini googleden aradım fakat bir bilgiye ulaşamamıştım, en azından bir başkası bu konuyu görüp daha detaylı fikir sahibi olabilsin diye bunları yazma gereği duydum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

koskoca d-smart sana evden satışmı yaptırıcak allah aşkına hiç gitmeden görüşmeden msn üzerinden :D hadi gitsen görüşsen saha satışı gibi bişey olsa tamam da bu kadarda saçmalık olmazki :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

@hotmail.com ha? hiç güleceğim yoktu.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

D-smart dediğin kuruluşun hangi gruba ait olduğunu bilmiyormusunuz.Kurumsal yerlerdir öyle msn başından home ofis çalışma olmaz diyelim oldu bir ay sonra sigorta diye birşeyde mümkün değil yasal değil, bu gibi yerlerde herşey formata uygun olur.Bu işte bir iş var söylemedi deme.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

homeofis ne zaten homeoffice olması lazım o adresinde ..

...said addicted.
Toplam Hit: 2217 Toplam Mesaj: 10