Hometech Kullanan Var Mı Sayın Arkadaşlar?
-
Selamlar.
Hometech kullanan var mı?
Hometech 100a var bende şimdi idaretenlik almıştım.
Şimdi bu PC ye linux iurabiliyor muyuz ? Deneyen var mı?
-
Bir arkadaşm modelini hatırlayamadığım bir laptopunu ucuz diye almıştı. Sonra rahat durmayıp stabil çalışan sisteme keyfe keder format attı. Kurtamra partisyonu falan ne varsa silmiş. Sonra cihaz götü toplayamadı. Sebebi ise indirdiğin driver doğru mu değil mi anlayamıyorsun sitesinde cihaz budur driverları budur diye bir sayfa yok. Formattan önce iyi çalışıyordu ama, sana şunu demek için yazıyorum disk'in yedeğini al sonra ne deniyorsan öyle dene ;)
-
bedava mı dağıtıyorlar abi bunları. niye alıyorsunuz. bizim eniştede ht book'u var. bi format attım. ses driverını bulana kadar anam ağladı. touchpadi de bozuk aq şeyinin. basılı tutup masaüstü ortamının a.q du. zaten en sonunda alıp yere vuracak. o derece sinir oldu.
nette bu aletlerin toplu driver dosyası var. tesadüf bulduydum ama gel bana sor nasıl bulduğu mu. format neyim atarsan ceremesini çekersin diyorum.
-
coLin bunu yazdı
bedava mı dağıtıyorlar abi bunları. niye alıyorsunuz. bizim eniştede ht book'u var. bi format attım. ses driverını bulana kadar anam ağladı. touchpadi de bozuk aq şeyinin. basılı tutup masaüstü ortamının a.q du. zaten en sonunda alıp yere vuracak. o derece sinir oldu.
nette bu aletlerin toplu driver dosyası var. tesadüf bulduydum ama gel bana sor nasıl bulduğu mu. format neyim atarsan ceremesini çekersin diyorum.
bi ara millete bu bilgisayarları aldırdılar yok büyük şirketler verilerinizi sizin bilgisayarlarınızda tutacak yok ne kadar pc o kadar kazanacanız yolu açanlardan oldular yani tosunda son voleyi vurdu :)
-
lanetlicocuk bunu yazdıcoLin bunu yazdı
bi ara millete bu bilgisayarları aldırdılar yok büyük şirketler verilerinizi sizin bilgisayarlarınızda tutacak yok ne kadar pc o kadar kazanacanız yolu açanlardan oldular yani tosunda son voleyi vurdu :)
Bu aldığım PC de o muhabbetten hocam. Hani bir ara reklam açıp para kazanma olayı vardı ya . PC açıkken para kazanıyorsun gibi. Bu PC Ler onlardan kalma😁
-
Kairos'ta iyi coin kastılar milletten.
-
linux kurarsın kolay olması bakımından ubuntu yada mint ile başlarsın sonrasında ihtiyacına göre devam edersin
-
Cihan bunu yazdı
Selamlar.
Hometech kullanan var mı?
Hometech 100a var bende şimdi idaretenlik almıştım.
Şimdi bu PC ye linux iurabiliyor muyuz ? Deneyen var mı?
Ben uzun süre hometech kullandım 700c modeli iyidir. Bu model için söyleyeceklerim linux mint kurabilirsin veya ilk Windows 10 sürümünü bulup sıfırlayıp yeniden kurabilirsin daha sonra sürüm güncellemesi olursa eski sürüme dönüp seçmelisin böyle kullanınca kullanılıyor