Honda Civic...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    2001 model 40000 km de honda cıvıc 1.6 ies orjinal km bakımlı masrafsız 17000 ytl istiyor.sizce nasıl fiyat uygun mu birde bu arac sehırıcı ne kadar yakar bılen varmı acaba??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam 2001 modeller çok seri araçlar ;) fazla yakmıyorlar.. 250 civarı birşey yakıyor diye biliyorum.. ama fiyatı biraz tuzlu geldi.. araç üzerinde ekstra birşey varmı ?

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

klima abs hava yastıgı..yani kısaca araba full.. km orjinal 40000 km de..arac tanıdık iyi gibi sence??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenko1905
    cenko1905's avatar
    Erkek

bende bayadır araştırıyorum hondaları sedan olanlarını....

Arkadaşında dediği gibi fiyat banada çok geldi.yani o kadar vericeğine daha yüksek modelde daha iyi arabalar bulursun hatta alıcağın hondanın yeni kasasını bile alırsın 18 e felan.

yakıt konusunda 220-260 krş kullanımına göre tabiki oda var.devrinde gidersen az yakar ama basarsan her araba gibi çok yakıcaktır tabiki.bende düşünüyorum honda almayı ama ben 1.4 is düşünüyorum hem daha az yakıyor sadece motor farkı var vergisi tuzu suyu digerine göre daha ucuz.

bildiğim bu kadar hayırlısı olsun inşallah.....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

40.000km de çok temiz duruyor :) bizde 2004 lancer var 80.000 de aq :D

valla ben olsam alırdım.. ama tanıdık koyarmış adama.. sen yine de git herbişeyine baktır.. vergi borcudur cart curt.. sonra sorun çıkmasın... 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    araba ayrın gelecek bıde ozamn bakarız bakalım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

aynısı bende var.  bence hiç kaçırma km çok iyi  ama yinede fiyatta indirim yapmaya çalış deri koltuk varmı yokmu.

Birde honda civicler asla az yakmaz hele 1,6 ise.....   anca şehir dışı uzun yolda normal yakar.

Yakarız Bu Gezegeni...
Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 7