Honda Fabrikasına Başvuru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mürid kardeşler 2 öğretim okuyorum sitenize yeni geldim diyemem yenü üye oldum uzun zamandır burda sizleri dışardan bakıyordum

velhasıl elimden geldiğince aranızdayım Allahın izniyle dostluk burda mesela 24 marta kadıköye gelmeyi çok istedim olmadı

2 kişi çıktığını duydum o yüzden haber veriyim dedim.

şimdi olay şu gebze şekerpınarda HONDA bilirsiniz japonların fabrikasını çarşamba günü çarşıya çıkıyordum komşu abi geldi işte anlattı;

dedi böyle böyle bi iş var 2 günlük aslında bugünde gidecektim servis 1 saat önce gitmiş hayırlısı artık günlük 30ytl veriyorlardı bakalım almadım henüz para

alırım da bajın kocaeliden mürid varsa iş başvurus yapsın önlisans askerliğini yapmış yüksek lisans özellikle meslek bilen arıyorlar otomotiv fabrikası

anlatayım biraz daha adamlar öyle bi sistem yapmışlarki vallahi ordaki ortamı eve değişmem sanki kendi evindesin çay yanında kahve yanında istediğin zaman içebilirsin istediğin zaman dinlenebilirsin ama abartmadan herkes öyle ciddiki samimi ki anlatamam hata oranı %2 hiç yani hata yok ortamı çekmeyi isterdim telefonum yokki 3310 takoz kullanıyorum 350 ye alacam samsung yemin ederim adamlar işi biliyor 17-03 ----08-05 arası 2 vardiya var ve;

her vardiye de toplam 45 araba çıkıyor ya nasıl anlatsam ki %60 ücret oranı işçinin iyi para aldığını gösteriyor 

ayrıca adamlar yer üstüne yer yapıyor o kadar büyükki yani turlasak 1 saate ancak geri dönebiliriz herşey otomatikmen

eğer bu seviyede olan mürid varsa tavsiyemdim konuşsun bide insan kaynakları değişmiş didem hanım gelmiş komşu öyle dedi özellikle 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4086 Toplam Mesaj: 1