Hoporlor Patlaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

geçtiğimiz gün izmirde şiddetli yıldırım filan düşerken bir ara voltaj gidip geldi pc filan kapanmadı ama odanın ışığı pc filan sl se de olsa bi göz kırptı diyebiliriz. ama sıkıntı yoktu herşey yolunda devam ediyordu sabah hoporlörden ses gelmedi. açıp kapattım açıp kapattım açıp kapattım gelmeye başladı. 

şimdi gelmiyo.

o yıldırımda birşeyleri yitirdi belliki:)

düzeltme şansımız varmı yani ne olmuş olabilir. yoksa yenisimi lazım artık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

ALakasız gelebilir ama driver güncellemeyi dene :))) benim de başıma gelmişti benzer şey.Birde harici hoparlör den ses geliyor mu ?

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

harici logitech in iki hoporlorü bimdenmi ne lamıştım 30 liraya.

boarda ve harici olarak bir ses kartım var kulaklıkla ikisindende ses alıyorum.

hoporlor ikisindede ses vermiyo driver demiştken hali ile sadece stereo giriş olduğundan sanırım driver diye birşey yoktur gibime geliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

Hoparlorun kabloları zarar gormus olabılır mı ? Baska bir hoparlor takıp dene bence 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Benim başıma şu gelmişti teknikte çalışırkem.Hoparlarden ses geliyor(harici),kulaklık takıyorum ses geliyor ama üzerndeki hoparlörden ses yoktu.Ben değiştireyim derken bizim arkadaş dur önce format at dedi şaşırdım attım  ve düzeldi :D Ne alaka bilmiyorum ama hariciden çalışan hoparlör dahiliden çalışmadı ama formatı yiyince düzeldi.Aklında bulunsun öyle bir şey başıma gelmişti

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Masaüstümü dizüstümü? Hoparlör harici-dahili? 

Eğer masaüstü olup, elektrikle kullanılan hoparlörlerdense, hoparlörün kartına geri besleme olmuş olabilir. Hoparlörü başka makinada deneme şansın var mı? (Telefonla bile olabilir)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 836 Toplam Mesaj: 6
hoporlör cortladı