Hoşlandığım Bayana Duygu Nakli Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

mürid kardeşlerim uzun zamandır  bi kızla çıkmıyorum.ilk adım nasıl yapacaz,  hoşuma giden bi kız var,sadece sabahları karşılaşabiliyoruz.bazende iş sebebiyle çalıştıgı iş yerine gidiyorum.kız efendi görünüyor,içini bilemem tabi...nasıl anlatacağım derdimi kıza,

en müsait oldugum zaman sabah 8.30 karşılaştıgımızda durdurup bu konu için uygun bi saat olurmu olmazmı sizce.reddederse ne yapacam :)ne diyeceğim. bazen dikkatli bir şekilde bakıyor. Ya aklından benim düşündüklerim gibi şeyler geçmiyorsa! hiç alakası yoksa .olumsuz bidurum olursa çalıştıgı yerdekilere söylermi?.orası benim işimle alakalı oldugu için pek hoş olmaz.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Uyku şarhoşu olabılır akşama doğru dene neşeli olduğu bi zamanı kolla ona göre konuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    sabahleyin sinirli olabilir hoca bncede akşam saatlerinde bölyle eve giden yorgun mutlu hali olur insanların o zamanı deneyebilirsin çıkma teklifleri okul çıkışı yapılır bizim buralarda hep =)

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    tamam beyler akşama uygun oldugu anlaşıldı )) sağolun varolun

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 4