Host Alacağım Yardım Edecek Var Mı?
-
Bir miktar sitem var. netdirekt.com ile çalıştım. Domainlerim orada fakat hostundan memnun kalmadım.
şimdi yeni bir php host alacağım fakat 1 hafta denemeye karar verdim. memnun kalırsam geçiş yapmayı planlıyorum. En azından müridlerle çalışmamın da iki tarafa faydası olacağını düşündüm.
Not: sitelerim büyük bir kısmı wordpress. Kişisel sitem var, ofsimin kartvizit olarak kullandığım wp sitem var memleket sitesi vb gibi. Sitelerim yasa dışı veya ahlaki hiçbir sıkıntısı olmayan genelde iletişim amacıyla kartvizit niyetine kullandığım siteler.
-
hoca güzel.net.tr ye ver 15 lira al 1 aylık dene
-
alastyr aylık 16 liraya sınırsız site ekleyebileceğin paket var

-
RimPalace bunu yazdı

Çok iyi, kullanıp memnun kaldığınız içinmi tavsiye ediyorsunuz ucuz diye mi? ucuz diye deneyeyim demiyorum. benim zamanım ödediğim paradan daha kıymetli.
Bolvadinli tarafından 19/May/16 10:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Domain ver hocam reseller var bende deneme maksatlı bi açarım bakarsın, beğenirsen ister çalıştığım firmadan alırsın istersen benden :) :) :)
-
Bolvadinli bunu yazdıRimPalace bunu yazdı

Çok iyi, kullanıp memnun kaldığınız içinmi tavsiye ediyorsunuz ucuz diye mi? ucuz diye deneyeyim demiyorum. benim zamanım ödediğim paradan daha kıymetli.
valla ben kullanıyorum sunucuları iyi destek muhteşem zaten ticket at gün arası 10dk sürmüyor cevap gelmesi