folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Host Alıcaklara 1 Uyarı

Host Alıcaklara 1 Uyarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Host Alıcaksanız Sakın dbs-hosting.com dan almayın

niye diceksiniz

bu adam bana 13 ytlik domaini 15 ytlye verdi ben aldım parayı yatırdım 1 15 milyona düşmiş şerefsiz 15 milyonu aldı beni listesinden siliyo ekliyom siliyo domaini 15 ytnin üstüne yatan böyle bi şerefsiz 15 milyon bu dünyada yar olcak ama öbür tarafı var sizide uyarı amaçla söyledim ve kendi aldığı hack sitelerine normal sitelere parayla domain şifresini verip index attırıyor bunugibi 1 sinden host alamyın ben sadece uyarımı söylüyorum bi 15 milyon beni kasmas ama arada durumu belli olanlar var oyüzden bu tavsiteyi ister dikkate alın ister almayın istersenizde silerim konuyu

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    domaini türkticaret netden alıyom ben geçen fishman şifreyi değişmişti ya 1 telefonla domaini geri verdiler adamlar 7/24 (gerçek) hostuda kendimden alıyorum 100 mb alan 4 gb trafik sınırsız mail subdomain yıllık 25 kağıt başka nerde var :) varsa ucuzu söleyin
    -------------------------------------------
    neyse konumuza dönelim vallaha önüne gelen host açıyo domain veriyo kardeşim her adamada güvenemiyorsunki sende haklısın yamuk yapanları yazın buraya10 ytl ye adama domain geliyo 15 e satıyo ohh vallaha %50 kar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    aynen abi güvenilir yerden alacaksın a.k ben adama diom şu kadar adam bana diyor bu bu kadara veriyor ulan salak o hostun özelliği ne adam gvenilirmi dolandırıcımıdır nedir biliyormusun ?
    sonra hostu kapanınca ağlıyorlar :D olmaz abi büyük firmalardan alın alacaksanız.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Erkek
    bencede war öle şerefsizler abi alıcaksan belli başlı kaç senelik hostcular war onlardan alıcaksın uğraşma böle 2 günlük adamlarla..

Demirden Korksak Kemer Takmazdık.. :))) www.askerialan.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek
    wallaha internet ortamında hiç kimseye güvenilmiyo. gün geliyor büyük şirketlere bile güvenilmiyor.bende yeni başladım bu işe böylelerini duydukca tüglerim diken diken oluyo. benden uzak şeytana yakın olsunlar...

www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
Toplam Hit: 824 Toplam Mesaj: 5