Host Arıyorum Ajan1111
-
arkadaşlar benim hstu kullandığım arkadaşta askere gitti. giderken hesabımı kapatmış. ya güvenlik amaçlı yada sürem bitti bilmiyorum. arkadaşada ulaşamıyorum. sitemde birkaç değişiklik yapmayı düşünüyorum. askeriyede boş vaktim olmaya başladı uğraşacak bişeyler lazım (: bide google adsense yide ekleyip para kazanmayı düşünüyorum. falan filan işte (:
bana en düşüğünden bi host ne kadar olur. 50 mb alan 1 gb trafik 1 mail adresi yeterli olur. cevap için: akşamları nete daha rahat girebilirim. akam cevaplarım.
-
ajandan para isteyenin elleri kırılsın :W
kim veriyor bedava host söylesin bakayım :W
-
arkadaşlar yesterfox a bakmayın. yester. senden olsa isterimde herkesle seninle olan muhabbetim yok. ewet arkadaşlar parası neyse vereceğim. yokmu teklif veren. param yabancıya mı gitsin
-
20ytl :) çok gelirse gene birşeyler yapabilirim :)
-
ajan kıyak geçin müridler adam batmanda komando:D yanlış hatırlamıyorsam:d
edit: imzada yazıyomuş:D
-
Komando sen bizi korurken para veriyozmuki senden para alak :)
Ulaş bana ;)
-
www.ixirhost.com u tavsiye ederim
-
şuan çok mutlu bi haber aldm ondan dolayı 1gb e kadar beleş verebilirim :)
-
elimde bi host wrdı özelliklerini fln hatırlamıorm ama fena değildi ulaş bana süresi bitmediyse beleş wereyim(Adsense den payımı isterim ama hehe şaka tabiki :) süresi bittiyse kusura kalma :(
-
ne kadar istiyosun hocam sen söyle,bide p.m at site adresin vs.. hemen ne kadar istersen :)
yalnız windows server haberin ola :)
düzenleme : memo yazmış bile, ya TxT 'ye ya bana bi ulaş kardeşim sen :) hehe,ortak tez çıkmış bizden :)