Host Değiştirme ?
-
Arkadaşlar sitemde awardspaceden aldığım beleş hostu kullanıyorum.Hosttan memnun değilim.Byethost a geçmek istiyorum ama bu konuda fazla bilgim yok.Bilen arkadaşlar varsa ayrıntılarıyla anlatabilirlermi ? :/
-
bilen yokmu?
-
sitende kurduğun script nedir ?
-
wordpress+smf+html sayfaları
-
dosyaları aynen aktar tekrardan wordpress in admin panelinde araçlar bölümünde dışa aktar diye bir nane var oradan tüm yazıları ayarları bilgisayarına alıyorsun sonra taşıdığın yerde yeni bir veri tabanı oluştur oraya kur wordpresi o dışa aktarma yaptığın yerde birde içe aktar vardır oradan o dosyayı içe aktar eskisi gibi olacaktır
smf yide aynı şekilde dosyaları yeni yere aktar yeni veritabanı kur smf yi kur oraya eski smf nin panelinden veri tabanını yedekle önce yeni kurduğun foruma hostun phpmyadmininin den veya simplemachines.com da veritabanı_geri_yükle diye bir araç var onu hostuna atarsın veritabanınıda atarsın ftp ye oradan geri yüklemeyi o araçsayesinde yaparsın -
tamam sağol dostum wordpress işi kolayda smfde biraz kasıcaz heralde :)
-
Host taşımak berbattır bir sürü nane çıkar yok veri tabananı türkçe kararkter sorunu yok yedekleme host tarafından tam yapılmaz falan filan bu tür sorunlar yüklediğin modüller uyuşmaz çokuğraştırır ama forumun free hosttaysa sanırımufak bir şey forumbüyüyünce işte en büyük sorun o zaman oluyor şöyle 1000 üyeyigeçmeyebaşla büyüsün veritabanı
simplemachines.org daveritabanıyedekle.php ve veritabanıgeriyükle.php diye 2 tane araç var onlar çok işine yarar bul onları smf için
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 7