Host Firması Ofisi Nasıl Olmalıdır?
-
bir tanıdığıma ait 2,5 yıldır aktif hosting firması var.yüksek sayıda müşterisi mevcut.
şuan şirketleşme ile tüm işlemler yapıldı.ofis olayı kaldı.
sizce ofiste neler olabilir.
masa,bilgisayar televizyonlar filen ayrıca neler olabilir.
valla o bana sordu bende sizlerin görüşünü alayım dedim -
OFis Sade olmalıdır .. kendını gostermelı bakınca..
-
acizane bende gayri resmi host firmasıyım.
Koskoca şirketim birde ofisim var dur bakayım sana anlatayım bende neler varmış;
önümde bir kara kutu (monitör :) ) solda bir kırmızı telefon (sanki başbakan arayacak aq rengide kırmızı :) )
Sık kullanılanlarda Banka hesap numaralarımın ve host panellerimin linki var o kadar :)
-

böle olsun
-
datacenter açılmıyor ofis açılıyor wert :)
-
wert ne yaptın hoca yav, hayal alemine daldırdın beni bir an :D
-
Hoca bir ofiste olması gereken en önemli seyi unutmuşsunuz söyle görüntüsü güzel telefonda sesini duyunca serseme cevirecek bir sekreter. Neden diyecek olursanız ( demezsiniz ama :) ) Gçengün biten bir malzemeyi spariş vermek için bir firmayı aradım orada bır bayan telefonu actı ve ben o an ne konusacagımı sasırdım nutkum tutldu oylemı ses olur arkadas muhasebecı arkadas durtmese o telefonun oylece saatlerce kalacaktım. Musterıyı alt ust etmelıkı neye ugradıgını anlmadan sen ıs kapabılesın :)
-
sarısın olcak bole 1.78 boy olcak mavi gozlu dolgun dudaklı vucudunun hatları dolgun:D seste o biçim olcak tabi canım bi ofisin en onemli esyası sekreterdir:D telesekreterler:D
-
Telefonda skicen galiba kadını :D
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
sarısın olcak bole 1.78 boy olcak mavi gozlu dolgun dudaklı vucudunun hatları dolgun:D seste o biçim olcak tabi canım bi ofisin en onemli esyası sekreterdir:D telesekreterler:D
----------------------------- -
Valla kendi fikrimi söyliyim ve kendi ofisimizi anlatcam aslinda sana biraz ve istersen resimlerinide ofisin çekip gösterebilrm...
Oncelikle tıka basa eşya doldurma bence bu bir 1 .. bi ofiste olmasi ve bence dikkat edilmesi gereken en büyük etken göze hitabeden renklerde bi oda takımı masa sandalye dolap ve bunlarin renk uyumlaridir.. Ayrica dediğim gibi ortada yerleri kesinlikle bi ofiste Halıfleks veya bunu gibi bi halılar la kapatılmamalidir yarisi açık olup ne bilim bi küçk paspas la yer açık kalmalidir .. Duvarlarada güzel ressamlarin çizmis olduğu böle yağlı boya resimleri bikaçtane konulursa hem 1 çalisma esnasinda mekandan sıkılmazsın ... 2 rahat olrusn .. 3 Gelen kişi nin müşterilerin gözlerine ofis renk uyumu ve iyi özenli bi ofis gördüğü için + dan 1 puan ve burayla ilgileniyorlar .. Fikrini direk bence kafalarina kazırsın yada çok güzel dekorasyon yapmislar .. gibisinden ... :) Yani en azndn bizim kendi ofisimiz bu sekilde ... :) Neyse bunlar tabi kendi fikirlerim farkli düşünenlerde olabilr :) Ayrica :D Sakın CRT ekran kullanma :D:D:D:D