Host Kapanmış Domain Süresini Nasıl Uzatabiliriz??
-
Arkadaşlar benim domaini aldığım host kapanmış domain kontrol paneli var domainin süresi bitecek 2 ay sonra uzatmak istiyorum ama nasıl yapabilirim? parayı nereye yatıracağız? nasıl yapacağız?
-
Panelde, domaini uzatabileceğin bir buton ya da link yok mu?
-
aradım ama bulamadım. yardımı olur diye söylim panel adresi www.panelonline.net
-
hostu nerden aldıysan, orayla görüşsen ya? zaten sana mail atması lazım aldığın yerin.
-
acaip acaip yerlerden domain alınırsa böyle olur :| domaini nerden aldın onu söle, ona göre yardımcı olalım.
-
Domaini aldığın yerle görüşmen en mantıklısı. Bazı hosting firmaları domain barındırmıyor. Hostu uzatırsan domaini de uzatıyorlar.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
acaip acaip yerlerden domain alınırsa böyle olur :| domaini nerden aldın onu söle, ona göre yardımcı olalım.
hocam nasihat verme biliyosan yardımcı ol bilmiyosan boş mesaj yazma
Swool bunu yazdı:
Domaini aldığın yerle görüşmen en mantıklısı. Bazı hosting firmaları domain barındırmıyor. Hostu uzatırsan domaini de uzatıyorlar.
kardeş bi arkadaşın vasıtasoyla aldım hatır gönül işi sonra gel zaman git zaman irtibat koptu. öyle yani. -
thehunturk bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
hocam nasihat verme biliyosan yardımcı ol bilmiyosan boş mesaj yazma-----------------------------
-
yesilyurthosting.com
tbt deki
webmaster61 nickli murid -
thehunturk bunu yazdı:
yesilyurthosting.com
tbt deki
webmaster61 nickli murid
-----------------------------kendisi domain regleyemiyodur elbet. hangi firmadan regledigini ögreniceksin. mümkünse domaini de kendi hesabına geçir.
Toplam Hit: 1045 Toplam Mesaj: 10