Host Lazım
-
Selam Ardaşlar Php Destekli Şöle 25 mb Lık Bir Host Lazım Ücretsiz Karşılayann Olursa Çok Yardımcı Olur Bir Kıyak Geçerim Bende (=
Saygılar
-
1 hafta önce vps yi kapattım şansına amk :))
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------1 hafta önce vps yi kapattım şansına amk :))
-----------------------------:::D Ulen Kapatırken Niye Haber Vermedin ::D
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------1 hafta önce vps yi kapattım şansına amk :))
-----------------------------:::D Ulen Kapatırken Niye Haber Vermedin ::D
-----------------------------konu acsaydım vps mi kapatıyom diye... boş boş duruyodu bende arkadasa verdim oda baskasına vermiş diğer ayın taksidini yatırmayınca patladı :))
işimi gördü gerci .)
neyse bulursun ya veriri şimdi biri
-
Hacı verici felan ayıp oluyo ::D Sanada O akadar Geçmişimizi anlattık :D Bana Verseydin ::D Beleşe :D:D:D
-
enes lem aldınmı hostu
-
enes bunu yazdı:
Hacı verici felan ayıp oluyo ::D Sanada O akadar Geçmişimizi anlattık :D Bana Verseydin ::D Beleşe :D:D:D
-----------------------------hocam ya nerden biliyim yok bulamazsan yine haber ver yönlendirme yapayım ücretsiz verecek adam çok (host) :))
-
Silent_King bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------hocam ya nerden biliyim yok bulamazsan yine haber ver yönlendirme yapayım ücretsiz verecek adam çok (host) :))
-----------------------------bize kadın lazım hocam
-
Zachariah bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------bize kadın lazım hocam
-----------------------------Seviyeyi düşürme hocam
-
domain adını ö.m olarak yolla ben yardımcı olayım sana