Host Önerileriniz ?
-
Arkadaşımla beraber 2 host alıcaz. İkimizde aynı paketi almayı düşünüyoruz çünkü benim paramda onun hesaptan aktarılıcak.
Arkadaşım joomla sitesi için
Ben kişisel blog için 150-150 mb en az host arıyorum. Turhostun başlangıç paketine baktık.Karar vermiştik ama ben sonrada vazge.tim.55 lira vererek subdomain mail gibi özellikleri sınırsız olan bi host alabileceğimi düşündüm.Araştırdık ama çok birşey bulamadık.Bulduklarımızda adını hiç duymadığımız firmalar.. Acaba kaliteli en fazla 50 lira tutan bildiğiniz bi host varmıdır ?
-
PM attım hocam
-
Bende atıyım :]
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşımla beraber 2 host alıcaz. İkimizde aynı paketi almayı düşünüyoruz çünkü benim paramda onun hesaptan aktarılıcak.
Arkadaşım joomla sitesi için
Ben kişisel blog için 150-150 mb en az host arıyorum. Turhostun başlangıç paketine baktık.Karar vermiştik ama ben sonrada vazge.tim.55 lira vererek subdomain mail gibi özellikleri sınırsız olan bi host alabileceğimi düşündüm.Araştırdık ama çok birşey bulamadık.Bulduklarımızda adını hiç duymadığımız firmalar.. Acaba kaliteli en fazla 50 lira tutan bildiğiniz bi host varmıdır ?
-----------------------------
bende yardımcı olurum hocam, %40 indirimde paketlerimiz şuanda :)
Hollanda Leaseweb lokasyonlu ve oldukça uygun fiyatlar.
P.m atabilirsin görüşelim;)
-
pm attım
-
ben pm atmayacam sen bana at :)
siteler ne sitesi olarak pm at 11 ay lık hostunu beleş açayım sponsorluk karşılığı
-
Türklerden alma da kimden alırsan al !!
Türkler bedava verse bile uzak dur...
Üstüne para verse arkana bakmadan kaç :)
1 paket sigaraya bütün şifrelerini satabilecek yüzlerce eleman var :D
Kimse üstüne alınmasın :D
Edit : Yada alınan alınsın kardeşim banane :)
-
blue hostu arkadasinla beraber kullan, tek host al, iki ftp hesabi acarsin, ikinizde ayni hostu kullanarak ucuza getirirsiniz.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ben pm atmayacam sen bana at :)
siteler ne sitesi olarak pm at 11 ay lık hostunu beleş açayım sponsorluk karşılığı
-----------------------------Benimki kişisel onunki genel (bilisim world diye bi site açıcakmış) pm attım ayrıca..