Host Satın Almak
-
Arkadaşlar geçen bir arkadaşımda gördüm ben dosyalarımı cd ye dvd ye yedeklemeye uğraşmıyorum dedi internetten bir host satın aldım dosyalarımı oraya upload ediyorum tekrar oradan çekiyorum dedi girdim baktım hakikaten onlarca cd lik program setupları sayfada yüklüydü hepsini kendisi yüklemiş yedekleme gibi kullanıyor ben de merak ettim bende buna benzer bir çalışma yapabilmem için ne yapmam gerekir downloadı seven birisiyim sürekli herşeyi yedeklerim dvd lerime evim dvd deposu gibi :D bende bundan kurtulmak istiyorum ne yapmam gerekir host mu satın alacam ?
-
SkyDrive gibi online alanları kullanabilirsin.
-
ücretsiz olarak funpic.org war 2.5 gb alan weriyor + ismin.is.funpic.org gibisinden domain dezavantajı ise yan taraftan engellenemiyecek türde bir reklam çıkıyor ama programlarını atacaksan önemli değil... dene derim ;)
-
eğer büyük düşünüyosan kendine bi vps yada 100 gb host alabilirsin ama türk lokasyon almalısın upload hızı yüksek olsun diye ki renenin bi lafı vardır türklerden host alınmaz xD
-
KaLiteLi kesintisiz host istiosan ki dosya için oLacaksa ne biLim fiLm mp3 oyun program vs akLına ne geLirse rapidshare.com'a yükLe tekrar ordan çek dosyaLarını ayLık 10 ytL ödersin sınırsız kesintisiz hizmet aLırsın..
-
satın almana gerek yok .. free host alabilirsin .. örn : awardspace.com , by.ru , somee.com > somee.com/signup.aspx
-
free hostların kapanabilitesi var ve upload hızları düşük
-
Hoca uğraştırıcı ve zaman kayıbı... gidip Hard disk al :) bak keyfine ..
-
dvd arsivi yapacaksa 2,5 GB lık hostu nabsın hosta verceen parayla hdd al 1TB--[300-350 YTL arasıdır sanırım ] istediğini atarsın içine :G
-
taşınılabilir harddisk al.
Toplam Hit: 2217 Toplam Mesaj: 10