Host Sponsor
-
Bilen bilir çeşitli scriptlerin türkçeleştirilmesini,çalışmayan sistemlerin onarılmasını hataları vsvs calısmalarım var bunun için geçici host sponsoru olabilecek varmi.. maddi durumum biraz kötü olduğu için böyle bir istekte bulundum.. herhangi bir sıkıntı sorun cıkmamaktadır.
İyi bayramlar bu arada kurban bayramınız mubarek ola ey tarikat :D -
bilenbilir diyonda 20 günlük mazinle kim bilecek ? 2008liler bile korkarak kurar şu cümleyi :D
-
HeyQirs bunu yazdı
bilenbilir diyonda 20 günlük mazinle kim bilecek ? 2008liler bile korkarak kurar şu cümleyi :D
Hocam gözünden bişi kaçmıyor :)
-
daha önce üyeydim volmix kullanıcı adıyla daha sonra internetten uzaktım mail falan hiç birşey eskide kalmadığı için geri donuş yapamadım sıfırdan başladım diyelim.. 2005 ten beri buralardayım dostm
-
multi ifşa gençler verin küsküyü
-
csabanci bunu yazdı
daha önce üyeydim volmix kullanıcı adıyla daha sonra internetten uzaktım mail falan hiç birşey eskide kalmadığı için geri donuş yapamadım sıfırdan başladım diyelim.. 2005 ten beri buralardayım dostm
aaaaaa sen volmix misin? Tanımıyorum.
-
HeyQirs bunu yazdı
multi ifşa derken ne alaka anlamadım? orda gayet açıklayıcı yazdığımı düşündüm aynı üyeliği geri alamadım o yüzden mürit secme sınavı sonucu bir mürit saolsun davetiye gönderdi teşekkürlerimi sundum bukadar yani.. sorun cıktıysa affola ben ihtiyacımı belirttim sundum yardım edenden etmeyenden teşekkür eder herkesin bayramını kutlar kapatırız çenemizi bukadar fevri cıkışlara bence hiç gerek yok bence yani.. sanki küfretmişiz gibi cıkışmazsanız sevinirim yani ne diyim
-
csabanci bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
multi ifşa derken ne alaka anlamadım? orda gayet açıklayıcı yazdığımı düşündüm aynı üyeliği geri alamadım o yüzden mürit secme sınavı sonucu bir mürit saolsun davetiye gönderdi teşekkürlerimi sundum bukadar yani.. sorun cıktıysa affola ben ihtiyacımı belirttim sundum yardım edenden etmeyenden teşekkür eder herkesin bayramını kutlar kapatırız çenemizi bukadar fevri cıkışlara bence hiç gerek yok bence yani.. sanki küfretmişiz gibi cıkışmazsanız sevinirim yani ne diyim
hoca babadan oglula bile multi uyelik yasak. destege mail atsan yardimci olurlardi.
@underzero yu goreve davet ediyorum :D
-
desteğe mail attım zaten görüşmem oldu.. eğer bi problemse yetkili olan iletişime geçer mail görüşmelerinin resimlerini tabikide alabilir. multi üyelik durumunu nasıl cıkartıyosunuz onu anlamıyorum.. gerekli doğrulamayı mail adresime ulaşamadığım için o üyelik geri alınamadı ve davetiye vasıtasıyla yeni üyelik alındı bukadar basit yani nasıl net anlatabilirim ki baska
csabanci tarafından 24/Eyl/15 21:59 tarihinde düzenlenmiştir