Host Ve Domain Verecek Kardeşlerimizin Dikkatine (Bi Okuyun)
-
Arkadaslar bi 20 günlük boşluğum var finaller öncesi,bi arkadasımla sağlam bi forum+portal olayına girmeye karar verdik.Her türlü paylaşım olacak ama sağlam bi forum+portal olcak,herşeyden olacak yani kısaca...
Kısaca bana host ve domain lazım,ama bu günlerde baya bi sıkışığım,2. el bi pc aldım,tüm bayram paralarım ona gitti :)
Bi arkadasımız host ve domain sağlayabilirse çok memnun olurum şahsen,ayrıca şöyle bişi düşündüm, bunları sağlayacak arkadasımıza google gelirlerinde de az biraz paylaşmayı düşünüyorum ve her türlü sitesinin reklamınıda alabilirim..
İlgilenen arkadaslar olursa effe_87_03@hotmail.com adresini ekleyebilir arkadaslar..
Not: Gerçekden yardım edebilecek arkadasın yorumlarını ayrıca tavsiyelerini bekliyorum...
Herkese şimdiden teşekkürler! -
50 mb alan verebilirim win server işine gelirse senin msn de ben ekliyim online olunca konuşuruz
-
host ve domain ama olursa iyi olur ama hocam,parça parça iş sakata biner... ekle konuşalım yinede!
-
yardım değilde sana bi şey sölüyüm, yeni kurulan kolay kolay hiç bi site, google dan para kazanamaz. google dan para kazanman için sitenin en az 2 yıllık olması lasım. yani yaptığım araştırmalara göre
-
doğru hocam haklısın geliri pek olmaz,ama yinede karşılıksız olsun istemedim,belki ileri zamanda kendim nakit de öderim ne tutarsa ama acil lazım olduğundan şuanda gerçekden durumum yok..
-
msn@damlatasarim.net ekle beni halledelim
domain host köpeğin olsun amk
8 lira domain hosting de benden
frmes.com al burdan bak linux server işinin görür
not:frmes.com u reklam falan etmiyom hee zaten siteyle artık ilgilenmiyom üye kaydı bile kapalı
-
JuBa bunu yazdı:
-----------------------------msn@damlatasarim.net ekle beni halledelim
domain host köpeğin olsun amk
8 lira domain hosting de benden
frmes.com al burdan bak linux server işinin görür
not:frmes.com u reklam falan etmiyom hee zaten siteyle artık ilgilenmiyom üye kaydı bile kapalı
-----------------------------
Eyvallah hocam çok sagol ekledim seni ama frmes.com açılmadı :D Neyse ,ekledim netteyim! -
100 mb alan 1 gb trafik 1 domain(com net vs) = 35 tl pm at istersen
Toplam Hit: 807 Toplam Mesaj: 8