Hosta Exe Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi sevgili arkadaşlar ben diyelim bir exe yapdım ve o exenin gorevi yolladıgım sunucudu sallıyorum 7878 portunu acmaya yarıyuor bunu ftp ile hostuma attım sonra bunu hostumda çalışrımam mumkunmudur sonra o portu açıp sunucuya daıcam nasıl yapabilirim yada kendi hostuma atabilecegim bir shell varsa yardımcı olursanız sevinirim

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    exe ile port açmak yerine ssh ile bağlanabilirsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    hostta exe çalışmazki attıgın exenin linkini yazarsan download şeyi çıkar...
    edit : piyasadada bir sürü shell bulabilirsin ama artık çoğu server guvenlikli bypass falan ilede geçmek zor biraz bu işin içinde olman lazım..

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    uzak masaüstüe bağlanıp öyle açman gerekiyor. bunun içinde ya vps olacak yada sunucun

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya ben shell istiyorum nasıl birisi bana uploadedebilir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya ben shell istiyorum nasıl birisi bana uploadedebilir
    -----------------------------

hacı bitane listpathy yada fso bul bknz r57shell - zehir sonra bunlarla exe yi upload et command kısmına ornk mert.exe -b -l gib şeylerle calıstırabilrsn :) 

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

shell_exec("torjen.exe");

şeklinde çalıştırırsın php destekliyse değilse mort kolay gelsin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    requalest
    requalest's avatar
    Erkek
    en rahat yolu ssh

putty programını dene
Toplam Hit: 1531 Toplam Mesaj: 8